Home + Publicatie webwinkel vakblad!

Publicatie webwinkel vakblad!

Eén van mijn doelen voor 2014 was minimaal 1 publicatie/interview in een blad. En beiden lijken al in de eerste maand van dit jaar gehaald te zijn 🙂

De eerste publicatie komt vandaag uit, de webshop heeft een review gehad door Checklist Webwinkel. Deze review is een vaste rubriek in het magazine dat zij uitgeven en is een volledige pagina aan de achterzijde van het magazine. Een onafhankelijk iemand beoordeeld de webshop dan op een aantal punten. Het was al fijn dat we van tevoren al te horen kregen dat het lastig was om de webshop te beoordelen omdat we al veel zaken op orde hebben. Ja, oké, maar ik wilde juist een kritische blik en aan verbeterpunten werken. Toch zijn er wel wat kleine punten gevonden en die zie je dus in de review.

Wil je het blad, en dus de review, zelf lezen? Als je geen abonnement hebt kan je altijd nog naar de Webwinkel Vakdagen op 22 en 23 januari 2014. Want daar wordt deze editie ook uitgedeeld aan de bezoekers! Heel fijn, want dat betekent een hoop extra lezers 😉 En sowieso zijn de Webwinkel Vakdagen een aanrader om eens te bezoeken. Zelf ben ik vorig jaar geweest en heb er best veel aan gehad. Aanmelden kan hier.

Iets heel anders, maar wel leuk (tenminste, ik hoop ook dat het leuk wordt) is dat ik een interview heb gegeven voor het maandblad Fabulous mama. Ik vertel daarin over het hebben van twee huizen en dus het hebben van een dubbele hypotheek, en dat al vijf jaar lang. Dat had, een heeft, natuurlijk financiële gevolgen en daarover gaat het interview. Samen met nog twee moeders hebben we het over hoe wij tegen geld aankijken, waar gaat het geld heen, wie moet er op haar geld letten en wie niet? Al deze en andere vragen maken denk ik samen een mooi, openhartig artikel. Voor zover ik heb begrepen komt dit interview in het maart nummer van Fabulous mama en deze verschijnt dan half februari in de winkel.

Dus ben je benieuwd naar het interview, dan weet je wanneer deze in de winkels ligt 😉

Tot slot kan ik het nu officieel melden; vanaf februari/maart ga ik ook twee keer in de maand bloggen voor vriendinnenonline Ik had dit al eerder gemeld, maar mijn eerste blogpost is inmiddels ingeleverd, dus het gaat nu echt gebeuren.

Ik ben heel blij hiermee en het smaakt stiekem naar meer. Ik zou graag meer willen gastbloggen, dus hou me van harte aanbevolen *einde zelfpromotie ;-)*

 

Niets aan toe te voegen...

Niets aan toe te voegen…

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *