Home + New in | Sneakers en jassen voor de mannen!

New in | Sneakers en jassen voor de mannen!

De zomer komt eraan (komend weekend wordt het prachtig weer!) dus het werd tijd voor nieuwe sneakers voor Patrick en Milan. Maar Floris kan dan natuurlijk niet achterblijven dus ook hij kreeg zijn allereerste paar sneakertjes. Verder kocht ik alvast nieuwe zomerjassen voor Milan en Floris, want nu had ik nog veel keuze. Kijk je mee?

Nieuwe sneakers voor de mannen!

De kinderbijslag was al op voordat het binnen was, want de mannen hadden nieuwe sneakers nodig. Milan paste niets meer van vorig jaar en ook Pat had nieuwe nodig. Pat wilde witte en ik ben een groot fan van de Adidas Stan Smith sneakers. Patrick vond ze gelukkig ook tof dus besloten we dezelfde voor hen beiden te kopen.

Die van Milan kosten €54,95 en die van Pat €94,95. Valt dus nog heel erg mee!

Floris loopt nog helemaal niet, maar ook daar wilden we schoentjes voor kopen. Niet alleen omdat het leuk staat, maar omdat sokjes soms nog wel koud zijn en hij slofjes en sokjes tegenwoordig makkelijk uit “schopt”. Hij rommelt dan net zo lang totdat ze uit zijn 😉 Met schoentjes kunnen we dat een beetje voorkomen. Zeker als er vetertjes aan zitten. We zagen in een kinderkledingwinkel deze sneakertjes van Vingino (€29,95);

Hoe draag je de Adidas Stan Smith sneakers het leukst?

Natuurlijk altijd met witte sneaker sokken, maar het liefst gewoon met blote voeten. Ik vind het dan leuk Milans broek een beetje op te rollen zodat je zijn enkel ziet en dan de sneakers eronder. Slaat misschien helemaal nergens op, maar ik vind het zó onwijs gaaf staan! Pat deed hetzelfde en voor je gevoel is het meteen zomer.

Nieuwe zomerjassen voor Milan en Floris!

Voor Milan en Floris kochten we ook alvast nieuwe zomerjassen. Nu was er nog ruime keuze in jassen en maten en konden uitgebreid passen. Toevallig kochten we voor allebei een jas van Vingino. En ik ben blij dat we ze alvast hebben gekocht, want komend weekend kunnen ze hun nieuwe jassen al aan.

Dit is de jas van Milan;

Zijn huidige winterjas is ook rood en eigenlijk wilde ik iets anders. Toch werden de kleuren dan weer heel donker en ik vind dit wel vrolijk. Daarom is het toch deze geworden van Vingino. Deze kost €79,95.

Dit is de zomerjas van Floris!

Deze jas is reversible dus aan twee kanten te dragen. Ik denk overigens niet dat ik dat heel vaak zal doen. Ik vind de bovenste foto het leukst en ik denk dat het heel warm wordt als die stof aan de binnenkant zit.

Dit waren de nieuwe zomeritems voor de jongens en we zijn een heel eind. Voor Milan hebben we al een hoop, maar voor Floris hebben we nog wel het één en ander nodig. Het begin is er in ieder geval!

Disclaimer: in dit artikel zijn geen gesponsorde artikelen verwerkt.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  6 april 2018 / 08:02

  Die schoenen vind ik dus ook geweldig! Weet nog dat ik ze vorig jaar op marktplaats zag staan in maatje 24 bij iemand waar ik iets anders ging kopen en ze gelijk meenam voor m’n dochter.. die mevrouw helemaal verbaasd omdat ze van haar zoontje waren geweest, maar ik vind het echt unisex schoenen en ook heel leuk voor een meisje dus!
  Overigens zijn je foto’s prachtig en van die omgerolde broekspijp ben ik het helemaal met je eens: veel pittiger zo!

  • 7 april 2018 / 18:09

   Tuurlijk kunnen ze voor meisjes! Ik wil ze ook haha. Wat een gekke reactie van die vrouw. En dank voor het compliment op de foto’s. Ik doe mijn best om er altijd iets unieks en moois van te maken.