Home + Positiekleding voor het kantoor

Positiekleding voor het kantoor

Ik ben inmiddels 12 weken zwanger en in mijn geval klopt het wat ze zeggen: bij een tweede groeit je buik sneller. Bij een week op 7 zaten de eerste broeken al niet meer lekker en inmiddels moet ik echt op zoek naar positiekleding. Nu heb ik wel wat jurkjes die ik aan kan, maar ik wil wel wat af kunnen wisselen. Tel daarbij op dat ik ook nog de hele zomer door moet en je begrijpt dat ik wel wat moet gaan shoppen. Wat een straf 😉

Omdat je maar een paar maanden plezier hebt van positiekleding, wil ik niet teveel aanschaffen. Het mag best wat duurder zijn, want ik wil wel dat het comfortabel zit. Waar ik echter wel op let is dat ik de items met elkaar kan combineren zodat ik verschillende setjes kan maken. Ik ben dus al een beetje rond aan het kijken en kwam uit bij de positiekleding van Esprit.

Ik shop er weleens kleding en wist eerlijk gezegd niet zeker of ik er ook zou kunnen slagen voor positiekleding omdat ik simpelweg niet wist of ze dat ook hadden. Het is voor mij immers ook zo’n zeven jaar geleden dat ik voor het laatst positiekleding droeg.

Mijn voorkeur gaat uit naar leuke tuniekjes en jurkjes omdat ik mij daar het meest fijn in voel. De tuniekjes combineer ik het liefst met mooie jeans. Dit kan ik prima aan naar kantoor, het zit lekker als ik de hele dag achter de computer zit, het is netjes en ik kan het privé ook prima aan. Bij mooi weer rol ik de pijpen van de jeans op, een paar gave sneakers eronder en ik ben ‘good to go’!

Favorieten uit de Esprit positiekleding collectie!

Mijn grote favoriet is het blauwe tuniekje. Hier komt je buik goed in uit en de kleur is gewoon ontzettend mooi. De rode overhemdblouse is perfect voor op het werk tijdens een vergadering en het grijze tuniekje is van jersey stof wat heel lekker zit tijdens warme dagen.

Jeans!

Wat ik fijn vind aan dat deze jeans een bovenbuikband hebben is dat de band. Persoonlijk vind ik het fijn omdat dat alles een beetje recht trekt, maar het geeft ook steun. Zeker wanneer je verder bent in je zwangerschap.

De tuniekjes en de blouse kan ik op alle jeans dragen en zo kan ik lekker afwisselen. Ik kan niet wachten om te pronken met mijn dikke buik!

Wat zijn jouw favorieten uit deze collectie? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie