Home + Plog | Verslag van ons heerlijke weekend waarin we 10 jaar getrouwd waren

Plog | Verslag van ons heerlijke weekend waarin we 10 jaar getrouwd waren

Normaal is de diary op maandag vaste prik, maar dit keer is het een plog van afgelopen weekend. Het was namelijk echt een feestweekend met alleen maar fijne dingen. We waren gisteren 10 jaar getrouwd en daar wilden we echt bij stilstaan. Normaal gaan we met een en trouwdag een hapje eten of lekker lunchen, maar dit keer wilden we uitpakken. Het werd een heerlijk weekend en ik neem jullie graag mee.

Vrijdagavond

De gezelligheid begon eigenlijk al op vrijdagavond toen twee van mijn collega’s een wijntje kwamen drinken. We hebben heel wat uurtjes gekletst, vooral ook over onze trouwdagen. Zij namen trouwens deze superleuke lantaarn mee voor op de nieuwe tuintafel, superlief!

We hebben trouwens enorm gelachen, want op een gegeven moment was de wijn op. Ik dacht nog een fles te hebben, maar had verkeerd gekeken. Uiteindelijk heb ik de buurvrouw geappt of zij nog een flesje had, ik zou dan weer zorgen voor een nieuwe voor haar. Zij antwoordde “goed dat je het vraagt, want wijn is een eerste levensbehoefte”. Fantastisch haha!

Het was een supergezellig avond.

Zaterdag

Ik moet ’s morgens nog wat boodschappen halen en ga met Milan naar de stad. Ook haal ik een nieuwe fles wijn voor de buurvrouw en doe er een houten bedankkaartje bij van Wibra (tip: deze zijn superleuk en kosten maar €0,69 per stuk)

Lieve kaartjes en een bon om te gaan lunchen!

We eten thuis nog een broodje en begin van de middag gaan we rijden.

Wij zijn nog te vroeg om in te checken dus we besluiten er lekker te gaan borrelen op het terras. Lekker!

Daarna is het tijd om in te checken.

We hebben een prachtige kamer, het uitzicht is fantastisch én er staat een lief cadeautje voor ons op de kamer.

We blijven even lekker op de kamer en gaan daarna eten in het restaurant. Dat is iedere keer weer een feestje. De jongens krijgen ieder een koksmuts en de serveerster wist dat we 10 jaar getrouwd waren en regeltje een spectaculair stuk taart voor ons.

Na het eten gaan we nog even kijken bij de paarden. Dit paard is er altijd en ik vind hem zo onwijs lief!

Terwijl de jongens in bad zitten denken wij ook grappig te zijn 😉

Zondag

Vandaag zijn we echt 10 jaar getrouwd. Na een heerlijke douche en ontbijt, besluiten we te gaan wandelen in het bos. We nemen een route die we nog niet kennen en komen uit op een te gekke plek met veel hoogteverschillen. Wat is dit toch een mooie omgeving!

Ik wilde deze foto zo graag maken van ons vieren, maar er was helaas niemand in de buurt. Milan wilde hem wel graag maken ook al betekende dat dat hij er niet op stond. Schatje ?

Dan maken we deze maar samen. Mijn ventje weer even dicht bij mij.

Na de wandeling gaan we terug naar onze kamer en pakken we alles weer in. Daarna checken we uit en eten we nog een lekker gebakje in het restaurant. Daarna rijden we via een mooie omweg terug naar Gouda.

’s Avonds zetten we de barbecue aan.

Het beste voor het laatst bewaard

Wat ik nog niet heb laten zien is het prachtige cadeau dat ik van Patrick heb gekregen; deze prachtige gouden ring. Ik had echt een flauw idee en hij heeft echt zijn best gedaan dit te regelen en voor mij verborgen te houden. Er zat een lief briefje bij en we hebben besloten dat we bij 12,5 jaar iets bijzonders willen doen.

Het was een topweekend!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Christine
  13 juli 2020 / 05:37

  Wat een prachtring en wat heerlijk dat jullie zo intiem als gezin deze mijlpaal hebben kunnen vieren!!
  Mijn zusje was voor het laatst in februari bij ons geweest en afgelopen vrijdag zagen we elkaar voor het eerst weer offline en was ze dit weekend weer voor het eerst bij ons.. we hebben zo genoten van dit logeerweekend, niet in het laatst door het prachtige weer, echt boffen!! En hopelijk hoeven we elkaar nooit meer noodgedwongen zo’n lange tijd niet te zien.. de jongste had bijna een dag nodig om weer bij haar tante op schoot te durven.. voor dreumesen is een half jaar iemand niet zien, iemand ook niet meer kennen…

  • 16 juli 2020 / 07:16

   Wat fijn dat je je zus na zo’n lange periode weer hebt kunnen zien! laten we inderdaad hopen dat dat niet meer nodig zal zijn. Ik herken dat overigens wel met die kleintjes wanneer ze iemand zo lang niet hebben gezien. Op naar heel veel mooie nieuwe momenten!

 2. Yvonne
  13 juli 2020 / 06:24

  Gaaf die ring!
  Gefeliciteerd en op naar de volgende mijlpaal.

 3. 13 juli 2020 / 22:06

  Van harte gefeliciteerd! Wat vliegt de tijd hè.. Jullie hebben er een mooi weekend van gemaakt!

  • 16 juli 2020 / 07:12

   Dankjewel! Je, we hebben er echt van genoten en realiseerden ons ook dat de tijd behoorlijk snel is gegaan. We worden oud ?