Home + Persoonlijk | Heel veel om naar uit te kijken in 2020

Persoonlijk | Heel veel om naar uit te kijken in 2020

We tellen nu langzaamaan af naar 2020 en ik heb er zin in. 2019 was een prima jaar, maar ik hoop van 2020 een nog beter jaar te maken. Ik zal me vooral minder druk moeten maken om bepaalde dingen, maar desalniettemin is er nu al heel veel leuks om naar uit te kijken in het nieuwe jaar, want we hebben al een hoop leuke dingen gepland.

Sleuteloverdracht

Begin januari is de sleuteloverdracht van ons appartement. Voorafgaand nemen we er afscheid van, maak ik waarschijnlijk toch nog een paar foto’s en gaan we richting de notaris. Het boek gaat dicht na 13 jaar. We verdienen er natuurlijk wel wat op en daar kijken we vooral naar uit 😉

Weekendjes weg

Het eerste weekendje weg van 2020 staat al gepland. We gaan namelijk een weekendje naar het HUP hotel in Mierlo. Niet gesponsord, maar ik zag het voorbij komen op de Instagram van collega blogger Desiree van Curvacious. Dit zag er zo onwijs leuk uit dat we een kijkje namen op de website. We boekten en nu is het aftellen tot we kunnen gaan. Tegen die tijd zal ik er wel over schrijven. Ook hebben we al iets geboekt voor december volgend jaar en hebben Pat en Milan hun mannenweekend al geboekt.

Nieuwe auto kopen?

Het ligt er even aan hoe snel we het bedrag dat we hebben opgebouwd in onze spaarhypotheek (van het appartement) uitgekeerd krijgen, maar van dat bedrag willen we graag een nieuwe auto kopen. Ik heb eerder al verteld over onze droomauto en iedere keer als ik hem zie kan ik niet wachten. Toch zullen we even geduld moeten hebben, maar hier kijken we zo enorm naar uit!

Zomervakantie boeken

We willen graag met de nieuwe auto op vakantie en denken aan een rondreis door Denemarken. Dat klinkt heel decadent, maar ons kennende wordt het helemaal niet zo spannend hoor haha, maar ik wil heel graag eens naar Denemarken en we willen graag met onze eigen auto. Met een nieuwe auto (waarin we ook veel meer ruimte zullen hebben) durf ik het wel aan. We hebben nog geen concrete plannen of iets geboekt. Hiervoor willen we iemand van TUI at Home uitnodigen waarover ik via via weer goede verhalen heb gehoord.

10 jaar getrouwd!

Op 12 juli 2020 zijn we 10 jaar getrouwd en dat gaan we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We denken nu aan een high tea met familie en de mensen die ons het liefst zijn in De Lichtfabriek of De Chocoladefabriek. We maken er in ieder geval een feestje van!

Naar het concert van Snelle

Gisteren gingen de tickets voor het concert van Snelle in de verkoop en deze waren binnen een minuut uitverkocht. Nu konden wij de oorspronkelijke datum sowieso niet, want dan is Floris jarig, maar er kwam een extra show de dag ervoor. Ik ben stiekem echt wel een fan van Snelle dus heb meteen tickets gekocht voor de show op 16 oktober. Gaan Pat en ik eindelijk weer eens samen op pad. En oké, het is pas in oktober, maar dan hebben we wat om naar uit te kijken haha.

De verjaardagen van de jongens

We maken er altijd een feestje van, maar in 2020 is Milans verjaardag wel heel speciaal, want hij wordt 1o! Hier maken we natuurlijk wel een feestje van! Hoe weten we nog niet, maar ik vind de verjaardagen van de jongens altijd erg leuk om mee bezig te zijn. Waarschijnlijk ga ik er wel op los 😉

Er zullen ongetwijfeld nog meer leuke dingen op ons pad komen, maar hier kijken we nu al heel erg naar uit. Laten we van 2020 een prachtig jaar maken en vooral heel erg veel genieten.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 22 december 2019 / 08:38

  Fijn om al zulke vooruitzichten te hebben. Wij starten 11 januari en 9 februari met de verjaardagen van onze kinderen. Prima start.

 2. Sandra
  22 december 2019 / 11:47

  Overwaarde hypotheek staat er snel op hoor. Wij vrijdags de overdacht en maandag stond het op de rekening. Dus hoog uit paar dagen

  • 22 december 2019 / 12:25

   Klopt, de overwaarde wel. Maar het gedeelte uit de spaarhypotheek laat langer op zich wachten helaas en die hebben we nodig voor de auto 😉