Home + Nieuwe gastblogger| Lonneke van Kindermusthaves!

Nieuwe gastblogger| Lonneke van Kindermusthaves!

Omdat Mamablogger gelukkig heel hard groeit was ik op zoek naar gastbloggers. Hippe moeders die helemaal passen bij de onderwerpen op Mamablogger. Er zijn twee bloggers “uitgekomen” en één daarvan is Lonneke van Kindermusthaves! Je gaat haar dus vaker tegenkomen hier en in haar eerste blog stelt ze zich natuurlijk aan je voor.

‘Keep calm and write a blog’!

Mijn quote van dit moment! Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Lonneke, 30 jaar (sinds een week en schrijf het nu voor het eerst echt op, lichtelijk confronterend) en ik woon met mijn kleine liefde Luca van 1,5 en mijn grote liefde Mark in De Haag. Dichtbij het strand en dichtbij de stad, perfecte combi. Sinds de geboorte van ons kleine boefje op 5 december (!) 2013, is ons leven nog heel veel keer leuker geworden dan voorheen…en ook chaotischer, drukker, intenser en een heleboel clichés rijker!

Naast het zijn van een enorm trotse mama (fulltime) werk ik bij een Projectmanagement bureau (3 dagen) en heb ik samen met mijn zus Lieke begin dit jaar Kindermusthaves opgericht, mijn passie waar ik met heel veel liefde heel veel uurtjes insteek. Een platform en inspiratiebron voor mama’s op het gebied van kinderkleding, kinderkamers, speelgoed en alle andere thema’s waar je als (aanstaande) mama mee te maken krijgt.

En ik schrijf dus blogs. Blogs over mijn leven dat sinds de geboorte van Luca in het teken staat van het moederschap en alle uitdagingen die hierbij komen kijken. Over alle ups die dit met zich meebrengt: de eerste stapjes, de eerste woordjes en de onvoorwaardelijke liefde voor mijn hummeltje, maar ook soms een down: had niemand mij kunnen vertellen dat EN een bevalling EN een verhuizing EN een nieuwe baan in een paar maanden tijd NIET verstandig is? Of heb ik misschien gewoon niet geluisterd door alle hormonen die in het rond vlogen 😉 Kortom, dingen waar alle mama’s tegen aan lopen en die heel fijn zijn om met elkaar te delen. Want nee, je bent echt niet de enige mama die na een reeks slapeloze nachten wil gillen ‘NU EVEN NIET’ of die haar partner op sommige momenten even een trap onder zijn billen wil geven en bij wie het in huis soms permanent een ‘slagveld’ lijkt te zijn. En dat is af en toe best lekker om te lezen 😉

En soms rol je dan ineens van het één in het ander en mag ik dus naast het bloggen voor Kindermusthaves ook blogs gaan schrijven voor Mamablogger en dat vind ik leuk, heel erg leuk! Er valt namelijk onwijs veel te vertellen over mijn kleine wildebras die steeds meer trucjes uithaalt, over Kindermusthaves dat blijft groeien, over mijn nieuwe rol als tante die ik geweldig vind, over de nieuwste trends op kindergebied en over alle leuke kidsproof hotspots waar je met een gerust hart je kleintje(s) mee naartoe kunt nemen en waar jij als mama ook nog relaxt kan koffie drinken/lunchen. Tot zover een eerste kijkje in mijn leven, jullie horen snel meer van mij!

Oh ja, naast mijn gezin en Kindermusthaves ben ik verder ook nog dol op latte macchiatos, op het strand en op mijn vriendinnen. Eigenlijk gewoon op het leven in zijn algemeen!

Tot snel!

Wat vond je van deze eerste blog van Lonneke? Laat het ons allebei weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. Christine
    25 juli 2015 / 09:24

    Wat een leuk begin lon, ik kijk uit naar je volgende blog!!!

  2. MoniCa
    25 juli 2015 / 15:29

    Heerlijk! Kan ik nu dubbel genieten. Kijk uit na je eerst volgende weer:-) X