Home + Personal update| Hoe gaat het in huize Kenter?

Personal update| Hoe gaat het in huize Kenter?

Wat een paniek op de vroege morgen zeg! Ik kon opeens niet meer inloggen op de blog en had ook nog geen blog klaarstaan… Ik schrijf regelmatig vooruit, maar dit keer dus niet. Ik stond namelijk tot vanmorgen nog in dubio. Als je een vaste lezer bent weet je namelijk dat vrijdag de dag is van Milans outfits. De waarheid is dat ik deze week minder foto’s heb gemaakt. Te weinig om er een leuk en goed artikel over te schrijven.

Daarom twijfelde ik heel erg waarover ik ging schrijven. Maar uiteindelijk is het weer eens tijd geworden voor een personal update. Heb ik al wat gehoord over mijn examen en ik vertel je wat over hoe wij Sinterklaas en Kerst (vooral kerst is dit jaar helemaal anders) gaan vieren en ik vertel weer wat over de plannen met Mamablogger de komende tijd.

Kortom, ik praat je weer helemaal bij, lees je mee?

December!
Mijn favoriete maand van het jaar en ik keek er alweer even naar uit. We hebben erg veel zin in de feestdagen en dit jaar worden ze ook echt anders. Sinterklaas niet, dit vieren we morgen gezellig bij mijn zus en haar gezin en mijn ouders natuurlijk. We gaan daar lekker eten (ze kan erg goed koken!) en daarna vieren we pakjesavond. Ik ben heel benieuwd wat Milan van zijn cadeautjes vindt.

Kerst wordt dit jaar helemaal anders. Wij zijn namelijk voor het eerst weg. Nu hebben we natuurlijk wel vaker Kerst niet thuis gevierd, maar dit jaar gaan we heerlijk een paar dagen naar een hotel 🙂 Mijn ouders gaan ook en wij gaan mee! We hebben iemand bereid gevonden om op ons huis te passen, dus we hopen op een paar onbezorgde dagen. Even bijtanken…

Vloggen
Ik vlog zo nu en dan weleens, maar heel erg prettig vond ik het niet. Niet omdat ik het niet leuk vond, maar het had voornamelijk te maken met de camera. Ik kon mezelf niet zien dus moest eerst zo’n 687 keer checken of het beeld bijvoorbeeld wel de goede hoogte had voordat ik begon. Ook was de beeldkwaliteit niet ‘je van het’. Nu heb ik echter een nieuwe camera met een kantelbaar scherm: de Samsung NX3000! Compact, een super goede beeldkwaliteit én filmen in full HD. Ik ben hem nu aan het testen en wacht nog op een goede SD kaart met veel geheugen en dan kan ik gaan filmen!

Examen nieuws
Ik had gezegd dat ik niet voor de Kerst zou kijken naar de uitslag van mijn examen en toch sta ik in dubio, want wanneer ik ook kijk, het verandert niets aan de uitslag. Ik heb gisteren nog even gekeken of er al iets bekend was, maar ik weet nog helemaal niets… Wordt vervolgd dus en duimen kan nog steeds 😉

Patrick en een kettingzaag
Patrick heeft vorige week in zijn duim gezaagd met een kettingzaag… Auw! Gelukkig liep het allemaal redelijk goed af, want er hoefden maar twee hechtingen in. Wel heel pijnlijk en erg vervelend, maar het had erger af kunnen lopen. Vandaag mogen zijn hechtingen eruit.

Huis verhuren
We hebben vorige week zaterdag een open huis gehad in ons appartement dat we willen verhuren en tegen alle verwachtingen in kwamen er vier stellen en een expat kijken. Een mooie score in twee uurtjes! We hopen dat er nu een serieuze gegadigde bij zit en we het weer snel verhuren…

Verder…
Verder is dit echt niet mijn week! Niet alleen met alle inlog problemen van vanmorgen, maar er loopt echt werkelijk niets zoals het zou moeten. Het begon maandag al en het bleef niet alleen bij die maandag. Grootste teleurstelling lijkt nu toch wel een gaaf project te zijn, waar ik plotseling niets meer van hoor en ook nog niets van binnen heb gekregen. Op mail en telefoon wordt niet gereageerd dus ik kijk het nog een paar dagen aan voordat ik jullie definitief kan laten weten of het wel of niet doorgaat. Ben er best verdrietig over. Soms lijkt het wel alsof er nooit eens iets in één keer leuk kan gaan voor de verandering…

Dit was mijn personal update. Hoop dat jullie het leuk vonden weer even bij te lezen!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 4 december 2015 / 13:53

  Nu ben ik ook benieuwd naar de uitslag van je examen! Hopelijk wordt het goed nieuws!

 2. 4 december 2015 / 15:04

  Zul je altijd zien, als het juist niet fout mag gaan gaat alles juist fout. Gelukkig dat je nu wel weer kan inloggen. Succes met alles en hopelijk is alle pech nu klaar.

 3. 4 december 2015 / 20:22

  Jeetje wat vervelend zeg. Ik ga heel hard voor je duimen dat volgende week beter wordt.
  Geniet lekker van pakjesavond en jullie gezin, dat zal je vast een beetje opbeuren. Wat betreft het project, ze zijn gek als ze je niet met je gaan samenwerken.

  Kop op en een fijn weekend!

  Dikke knuffel voor jou.

  Liefs Margreet