Home + Oud goud thuis? Zo kom je er vanaf!

Oud goud thuis? Zo kom je er vanaf!

Je hebt thuis nog wat oud goud liggen. Misschien is het een ring die je niet meer draagt of misschien zijn het wat munten uit een ander land die je al jaren wilt verkopen. Misschien weet je niet waar je moet beginnen om van jouw oud goud af te komen. Ik weet dat wel en we help je graag een handje op weg.

Goud verkopen kan redelijk makkelijk zijn. De beste manier om van oud goud af te komen is door het te verkopen. Goud is al eeuwenlang een goede investering, en dat is het vandaag de dag nog steeds. Als je jouw portemonnee wilt diversifiëren, jouw geld wilt beschermen tegen inflatie of je wil indekken tegen economische onzekerheid – goud is dé manier om daarvoor te gaan!

Schakel een pandjeshuis in

Als je niet zeker weet waar je heen moet, vraag dan eens rond. Als je een vriend of familielid hebt die in het verleden goud heeft verkocht, kan hij of zij je nuttig advies geven over welke bedrijven je het beste kunt gebruiken. Een aanrader is in ieder geval Goudwisselkantoor. Als je meer informatie wilt voordat je een beslissing neemt, kijk dan op de website van een bedrijf en lees de recensies van klanten. Lees het gedeelte met getuigenissen van klanten op hun website door en kijk wat andere mensen hebben gezegd over hun ervaring met hen. Het is ook slim om te kijken naar andere delen van de site voor eventuele aanvullende informatie over wat dit specifieke bedrijf onderscheidt van anderen in zijn vakgebied.

Ga na hoe veel geld je voor jouw goud kan krijgen

Als je eenmaal weet wat voor soort goud je hebt, is het tijd om uit te zoeken hoeveel geld jouw stukken waard zijn. Om dit te doen, bezoek je een gerenommeerde online goudhandelaar en controleer je de huidige prijs van goud. Je kunt ook de prijzen vergelijken die door verschillende winkels worden aangeboden en degene kiezen die je de hoogste prijs voor jouw sieraden biedt.

De gemakkelijkheid van het verkopen van goud

Het is heel gemakkelijk om goud te verkopen bij een pandjeshuis of goudhandelaar. Je kunt er een bij jou in de buurt vinden door online te zoeken en dan te bellen om te zien of ze goud kopen, hoeveel ze ervoor willen betalen en of ze nog andere opties hebben. De prijs van goud varieert afhankelijk van de dag van de week, dus zorg ervoor dat je een idee krijgt van wat het jouwe waard is voordat je naar binnen gaat. Het is ook belangrijk dat je van niemand minder dan de marktwaarde accepteert – er zijn helaas oplichters die deze techniek voortdurend uitproberen.

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *