Home + De eerste Sinterklaasintocht met Floris!

De eerste Sinterklaasintocht met Floris!

Een jaar geleden hadden we niet durven dromen dat we dit jaar met zijn vieren, in plaats van met zijn drietjes, naar de Sinterklaasintocht zouden gaan. Wat hebben we een geluk gehad dat alles zo voorspoedig is gegaan en dat Floris nu al bij ons is. En ik val met mijn neus in de boter, want net als bij Milan, heb ik verlof in de gezelligste tijd van het jaar. Afgelopen zaterdag was de “aftrap” van deze periode met de Sinterklaasintocht. De allereerste met Floris! Kijk je mee?

Sinterklaas vaart altijd een vaste route hier in Gouda en langs die route is een heel leuk en hip restaurantje. Zij organiseerden een Sinterklaasontbijt met Pieten, pepernoten bakken etc. Je moest ervoor reserveren en heel goedkoop was het niet, maar het leek ons wel heel erg leuk. Daarnaast zouden we droog zitten als het zou gaan regenen en dat is met een baby erbij wel fijn. We reserveerden een tafeltje en liepen er ’s morgens om 8.00 uur al heen. Op naar de wentelteefjes!

We waren er op tijd en zaten al aan de warme chocolademelk toen het langzaamaan vol liep. Alle tafels waren gereserveerd en voor we het wisten zat het vol en kwamen er Pietjes binnen.

Onze bestelling werd opgenomen, Milan kreeg deeg om pepernoten te bakken en wij vermaakten ons prima. Het was gezellig, de sfeer ontspannen en op een gegeven moment zagen we in de verte de brug omhoog gaan. Sinterklaas had het gered ondanks de storm! 😉

Na het ontbijt liepen we de stad in waar Sinterklaas net aan wal zou gaan. Mooi op tijd! In de stad waren mijn moeder en nichtje Maud ook. Gezellig!

Vanuit de stad liepen we met mijn moeder en Maud mee naar huis en hebben we naar de landelijke intocht gekeken. Daarna zijn we nog even voor wat gewone boodschappen terug de stad in gegaan en halverwege de middag kwamen we pas thuis. We waren kapot ;-), maar we hebben wel een onwijs leuke dag gehad. De eerste Sinterklaasintocht van Floris was dus een groot succes! Ik kan niet wachten totdat hij het echt begrijpt, dan begint alle pret weer opnieuw!

Hoe was jullie Sinterklaasintocht? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties