Home + De nieuwe Zeeman babycollectie!

De nieuwe Zeeman babycollectie!

Eindelijk is de nieuwe folder van de Zeeman babycollectie er en wat staan daar toch weer een leuke dingen in! Ik moet eerlijk bekennen dat ik afgelopen week in de winkel al wat zag toen de medewerkers alles net aan het uitpakken waren. Ik wist dus al dat ik de nieuwe folder even in de gaten moest houden en ja hoor, twee dagen later was hij er! Tijd voor mij om er een blog over te schrijven.

We zien dat Zeeman de laatste 1,5 à 2 jaar een echte inhaalslag heeft gemaakt. De kleding is hip en doet wat betreft printjes zeker niet onder voor de bekende merken. Ik vind nog steeds dat Zeeman wat betreft jongenskleding nog wel wat slagen kan maken, maar de babycollecties zijn iedere keer om te smullen!

Er zijn twee hoofdthema’s. Voor de jongens is dat Rock ’n Roll en voor de meisjes Sweet Heart. Stoer voor de jongens en lief voor de meisjes.

De nieuwe collectie voor de jongens

Ik ben een groot fan van de bliksem print. Ik zag die vorig jaar ook bij een veel duurder merk. Ik wilde er toen voor Milan een sweater van, maar heb hem toch niet gekocht omdat ik hem te duur vond. Ik geloof €60 voor een sweater. Zo nu en dan doe ik dat weleens, maar toen deed ik dat niet. Als er nu ook eens zoiets zou komen voor oudere kinderen, zou je mij helemaal niet meer horen 😉

Nieuwe collectie voor de meisjes

Dit is toch zo ontzettend zoet? Ik vind dit echt heel lief en zou het dan weer wat stoerder combineren. Je kunt er alle kanten mee op.

Er is natuurlijk nog veel meer, de hele folder van voorjaar 2017 staat gewoon op de website van Zeeman. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten. Alhoewel, nog eentje dan 😉

Die twee bovenste rompertjes zijn toch gaaf?! Die zijn er overigens ook in grotere maatjes, tot 104.

Wat vind je van de nieuwe collectie tot nu toe? En kan jij er ook slagen voor grotere kinderen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

P.s. Ik word voor deze blogpost op geen enkele manier gesponsord door Zeeman.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Marie Louise
    7 februari 2017 / 10:26

    Wat ik altijd zo jammer vind is dat ontwerpers menen dat er teksten op kleding moet staan… Ik denk dan altijd, die kindern zijn geen uithangbord.
    En vind het jammer dat, zeker voor de jonge jongentjes het vaak of bijna altijd sterren zijn. Waarom niet eens een broek met hartjes, of stippen voor jongens.
    Vind dat echt een gemis. Zeker als je de hoeveelheid meisjeskleding die ze bij Zeeman hebben tov jongenskleding.