Home + Nieuwe LEGO® sets | Dit is de LEGO Friends pizzeria!

Nieuwe LEGO® sets | Dit is de LEGO Friends pizzeria!

Bij een rondje door de stad om boodschappen te doen hoort tegenwoordig steevast een bezoekje aan de LEGO® winkel. We wonen er een paar minuutjes lopen vandaan en als we de stad in gaan lopen we er altijd voorbij. We kennen de medewerkers en de winkel is gewoon gezellig. Het is dus geen straf om even te kijken en ideeën op te doen. We hadden tegen Milan gezegd dat we echt niets zouden kopen. Het was immers wel genoeg geweest na alles wat hij had gekregen voor Sinterklaas en Kerst.

We liepen een rondje en liepen ook langs LEGO Friends. Daar zagen we al een aantal nieuwe sets (binnenkort meer hierover op Legoblogger). Er zaten heel leuke tussen! Zo was er een sporthal, een pakketjesdienst (die wil ik!), een zwembad én deze pizzeria. We vonden hem stiekem zelf ook wel erg leuk. Milan mocht hem wel zelf kopen van zijn zakgeld en dat deed hij.

Eenmaal thuis begon hij meteen met bouwen en wat is hij leuk! Te leuk om niet met jullie te delen 😉

Dit is de LEGO Friends pizzeria

 • Het gaat om setnummer 41311
 • Er zitten twee zakjes in en één boekje
 • Er zitten twee poppetjes bij: Emma en Oliver
 • Verder heel veel leuke, kleine details zoals een menukaart, een briefje waar de bestellingen op staan, een deegroller, kaas, stukjes pizza etc.
 • De set kost €26,99 dus dat is nog een redelijk bedrag

Het bouwen ging prima en Milan had geen moeite met de kleine details. Hij zegt zelf dat hij er veel leuke verhalen mee kan spelen en deze set is nu al bijna onmisbaar in zijn stadje. De set is ook weer erg leuk voor jongens. Er komt in januari ook een nieuwe pizza ‘food truck’ van LEGO City en deze past daar perfect bij.

Ik heb sowieso wel het idee dat er meer komt dat gecombineerd kan worden. Sterker nog, er komt ook superhelden LEGO® voor meiden. Ook dat ziet er heel gaaf uit en zo wordt het nog leuker voor jongens en meisjes om samen te spelen.

Wij kunnen deze set echt aanraden vanwege de vele details en het enorme speelplezier. Iedere keer zie je wel iets nieuws, heel erg gaaf! Ook de prijs is redelijk, want laten we eerlijk zijn, LEGO® is geen goedkoop speelgoed.

Binnenkort komt de nieuwe folder uit en ik zou hem nog even niet laten zien aan de kinderen 😉

Liefs, Marisca

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 13:30

  Ik speelde vroeger echt veel met lego ik was er echt helemaal verslaafd aan, je had toen echt basis dingen en nu zie ik overal echt hele leuke uitbreidingen voor je lego sets, ik heb zelf een hele dorp gebouwd met 30000 stukjes ik ben daar 2 jaar me bezig geweest, klik op mijn naam dan kan je mijn foto zien, deze lego set heb ik er ook in gedaan

  • Moniek S
   7 januari 2017 / 21:35

   Als je klikt op de naam hierboven linkt door naar een online speelgoedwinkel?