Home + De nieuwe babycollectie van Zeeman!

De nieuwe babycollectie van Zeeman!

Afgelopen vrijdag was ik op kraamvisite en de baby had een ontzettend leuk broekje aan. Een broekje van de Zeeman. Hoewel ik er vaker over heb geschreven, blijf ik mij verbazen over de leuke babycollectie die Zeeman iedere keer uitbrengt en afgelopen week kwam ook de nieuwe babyfolder voor het najaar uit.

We hebben nog wel aardig wat babykleding nodig in verschillende maatjes, maar het viel mij ook op dat we veel dezelfde kleuren in zijn kast hebben. Het is veel blauw, grijs en blauw/wit gestreept. Ik heb wel wat items met mint, maar veel is dat nog niet. Ook wat betreft printjes mag er wel wat variatie komen, want ik heb nu veel streepjes.

Nu ben ik een heel groot fan van de nieuwe collectie van Z8, en tot mijn verbazing zag ik in de Zeeman collectie een aantal items die echt niet voor Z8 onder doen!

 

Het bovenste mutsje rechts, het voorste boxpakje en het voorste broekje uit het setje van 2, doen mij heel erg denken aan de nieuwe printjes van Z8. Niet helemaal hetzelfde, maar wel heel leuk en ook mijn portemonnee vindt dit fijner. Daarnaast zijn dit ideale items voor erbij en zijn ze er toch zo uitgegroeid.

De dekentjes vind ik overigens ook heel erg handig voor in de kinderwagen, om mee te nemen onderweg etc.

Oh ja, de vlaggetjes willen we ook graag hebben om op te hangen als hij is geboren. Net even wat hipper dan al het blauw en we hebben er ook gave ballonnen bij gekregen laatst die er heel goed bij passen.

Van deze pagina’s ga ik vooral voor de badcapes (hebben we ook nog niet) en de hoeslakentjes. Die zijn minder leuk om te kopen, maar wel noodzakelijk en dan kunnen we er beter maar zo weinig mogelijk voor kwijt zijn toch?

Ook voor de meisjes is er een hoop, maar ik neig stiekem wel wat meer naar de jongetjes natuurlijk. Van deze pagina vind ik de vestjes het leukst.

Tot slot wil ik jullie deze slaapzak nog laten zien. Ook deze hebben we nog nodig en ik vind deze echt heel mooi. Daarom staan deze ook op de wishlist 😉

De folder is lekker uitgebreid en er is natuurlijk nog veel meer. Bekijk de folder op de website van Zeeman.

Ik wil nog even benadrukken dat ik dit schrijf vanuit mijn eigen enthousiasme. Dit betreft dus op geen enkele manier een samenwerking met Zeeman.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Marja
    2 juli 2017 / 09:54

    Erg leuk voor de jongens maar helaas weer erg standaard roze voor de meisjes. Jammer, ik wacht nog steeds met smart op verrassende kleurtjes voor meisjes. Heb dat standaard roze nu wel gezien ?