Home + New kid on the block| Newton Revolution voor stoere kids!

New kid on the block| Newton Revolution voor stoere kids!

Het jaar is pas twee maanden oud en ik mag alweer kennis maken met een tweede kinderkleding merk dat ik nog niet kende. Laatst was dat Jake Fischer en afgelopen week mochten we kennis maken met het gloednieuwe, Nederlandse merk Newton Revolution. De naam is al stoer en dat is de kleding ook.

Ik mocht voor Milan wat uitzoeken en koos voor een heel gaaf zomerjack. Mijn moeder was echter net zo’n  fan van het merk dat ik er van haar nog een broekje bij mocht bestellen 😉 Newton Revolution is zoals ik al zei nieuw, maar here to stay en dat denk ik echt. De collectie is niet enorm groot, maar alle items zijn met elkaar te combineren. Volgens Newton Revolution is er geen goed of fout in hoe je je kleed en worden kinderen juist aangemoedigd zichzelf te blijven en hun creativiteit te laten zien.

En dat kan ik eigenlijk alleen maar beamen. Waar je hier veel jongetjes ziet in een gewone spijkerbroek en een trui, droeg Milan graag stoere leggings en skinny’s met grote sweaters. We moeten al zoveel in het gareel lopen. Laat kinderen daarom gewoon lekker kind zijn in de kleding die bij hen goed zit en waar zij zich ook goed in voelen en lekker kunnen bewegen!

De jas en het broekje zijn inmiddels binnen en met dat mooie weer konden we meteen buiten foto’s maken. Kijk je mee?

De stof van het jasje voelt erg lekker en het is een stoer, sportief model. Als het nog wat kouder is staat een gekleurde sjaal er super bij.

Het broekje is ook fantastisch en heeft een heel mooie pasvorm. Ik combineer deze nu nog met hoge sneakers, maar in de zomer kunnen zijn Adidas Superstar sneakers eronder.

Ik shopte deze collectie bij KIXX online en raad je aan echt even een kijkje te gaan nemen 😉

 

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *