Home + Netflix Beat Bugs event!

Netflix Beat Bugs event!

Het weer is nog te lekker om een pyjamadag te houden en een lekker dagje te gaan Netflixen, maar vorige week zondag was precies zo’n dag waarop het er perfect weer voor was. De regen kwam met bakken uit de hemel zetten! Normaal zouden we thuis lekker lang bankhangen, maar Milan en ik waren uitgenodigd in Amsterdam voor het Beat Bugs event van Netflix.

En of het nu regent of niet, een Netflix event is altijd een succes. En als het dan ook nog eens in dat fijne Amsterdam is, is dat natuurlijk mooi meegenomen 😉

Het event begon al om 10.00 uur dus Milan en ik zaten al vroeg in de trein. Lekker samen naar buiten kijken en kletsen, heerlijk. Eenmaal aangekomen in Amsterdam wilde Milan nog een chocomelk van Starbucks drinken. Prima, we hadden nog tijd zat! Daarna liepen we naar de opstapplaats van de boot. Ja, we gingen varen in een echte Netflix rondvaartboot!

Van buiten kon je niet in de boot kijken dus het was nog even spannend hoe het er aan de binnenkant uit zag, maar het was echt fantastisch!

Alles draaide natuurlijk om de Beat Bugs. Dit is een nieuwe Netflix Original animatieserie wat draait om het leven van insecten. Klinkt voor kinderen leuk, maar wat nu als ik je zeg dat er allemaal nummers van de Beatles in verwerkt zijn? Dan wordt het voor de ouders opeens ook heel erg leuk 😉 Kortom, de serie is een aanrader!

Terwijl wij twee uur lang door de Amsterdamse grachten vaarden werden we super goed verzorgd! Van lekkere en gezonde hapjes tot lekker drinken, alles was aanwezig. We kletsten met elkaar terwijl de kinderen genoten van de Beat Bugs op een groot scherm. Ondertussen was er nog iemand die de meest gave dingen maakte van ballonnen en de kinderen konden zich laten schminken als Beat Bug.

Het was een ontzettend leuk uitje en het was leuk om samen met Milan een ochtendje op stap te zijn. En als je de Beat Bugs nog niet hebt gezien, ze zijn erg leuk tijdens de regenachtige (zon)dagen die zeker nog gaan komen!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.