Home + Supergaaf en gratis uitje dit weekend | Open Studio Dagen!

Supergaaf en gratis uitje dit weekend | Open Studio Dagen!

Vorig jaar kregen we een tip over de Open Studio Dagen in Hilversum. We hadden er nog nooit van gehoord dus keken we op de website. Wat bleek, je kon in dat weekend gratis naar de tv-studio’s in Hilversum en zelfs naar Beeld en Geluid! En ja, je leest het goed, het is gratis!

Tijdens dat weekend krijg je een kijkje achter de schermen van radio en televisie en is er heel veel te doen en te zien. Wij waren nieuwsgierig en besloten ook te gaan. We vonden het echter zo leuk dat we dit jaar weer gaan en ik deze tip echt met jullie wilde delen.

Uitjes zijn vaak al duur genoeg en met een gratis of low budget uitje ben je vaak wel een dagdeel zoet, maar niet de hele dag. Ik kan je over de Open Studio Dagen vertellen dat je goede schoenen aan moet doen, want hier kun je echt de hele dag doorbrengen.

Wij begonnen vorig jaar in museum Beeld en Geluid dat tijdens de Open Studio Dagen ook gratis toegankelijk is. Daar krijg je een programmaboekje en kun je een route uitstippelen. Wij bleven echter daar en maakten bijvoorbeeld een stop-motion Buurman en Buurman filmpje met Milan. Verder hebben we onze ogen uitgekeken en leuke spelletjes gedaan. Er was heel veel te doen!

Daarna staken we het terrein over en gingen we een kijkje nemen in de tv studio’s. Zo hebben we de decors gezien van diverse programma’s en konden we zelfs plaatsnemen in een stoel van The Voice! Tot slot kun je ook nog op de TV Toren. Voor deze twee dagen is er een heel programma. Bekijk de website van de Open Studio Dagen voor alle informatie.

Er is heel wat te zien en te beleven tijdens de Open Studio Dagen en het is een ontzettend leuk uitje voor het hele gezin. Er gaat echt een wereld voor je open.

Het wordt lekker weer dus als je geen plannen had is dit misschien wel een heel leuke tip!

Kende jij de Open Studio Dagen al? Zo ja, wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *