Home + Musthave tijdens lange autoritten en de vakantie: de HEMA zomeractiviteiten set!

Musthave tijdens lange autoritten en de vakantie: de HEMA zomeractiviteiten set!

Het gebeurt regelmatig dat ik een winkel binnen loop voor iets heel anders, maar naar buiten kom met iets waarvan ik denk dat het leuk is om met jullie te delen. Dat was nu ook het geval. Floris en ik gingen naar de HEMA voor een zak krentenbollen en kwamen naar buiten met krentenbollen, cocktailprikkers met regenbogen én deze te gekke zomeractiviteiten set. Deze safari jeep bevat 25 kaarten met leuke spelletjes en opdrachten en een uitwisbare marker waardoor deze vaker gebruikt kan worden. Ik laat hem je zien.

Zomeractiviteiten set van HEMA

Het doosje ziet er al heel uitnodigend uit. Hij is stevig en je kunt hem openklappen. Je hoeft het dekseltje er dus niet af te halen, wat handig is in de auto. Voor je het weet ligt hij onder een autostoel en ben je de kaartjes ook snel kwijt. Zodra er een kaartje uit is gepakt klap je het doosje dicht en kan je kind het doosje gebruiken als ondergrond om op het kaartje te schrijven.

De spelletjes

De spelletjes en opdrachten variëren van ‘vier op een rij’ tot het natekenen van een olifant en een getallendoolhof. Het zijn geen moeilijke opdrachten. Ik denk dat ze het leukst zijn voor kinderen rond de leeftijd van groep 2 en 3, al denk ik dat ik Milan nog wel kan porren voor een potje ‘vier op een rij’, ‘boter, kaas en eieren’ en een doolhof. Heb je een kind dat het leuk vindt om te tekenen, dan is deze zomeractiviteiten set een aanrader, want er staan veel tekenopdrachten in.

Heb je meerdere kinderen? Dat is het leuk om voor ieder kind een aparte zomeractiviteiten set te kopen. Ze kunnen dan samen de opdrachten maken, wedstrijdjes houden, uitslagen vergelijken en je ziet twee totaal verschillende resultaten bij een tekenopdracht. Het is leuk om te zien wat je beide kinderen ervan maken denk ik.

Door de uitwisbare marker kunnen de spelletjes ontelbare keren worden gespeeld en kun je zelf ook meedoen.

Je vindt dit setje bij al het zomer- en buitenspeelgoed. Een setje kost €7,50. Een superleuk setje en wat ons betreft een echte musthave tijdens een lange autorit. En ook wanneer je dit jaar niet naar het buitenland gaat, kinderen vinden een autorit al snel te lang, dus je kunt hem maar beter achter de hand hebben ?.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 18 juni 2020 / 06:53

  Weer een erg leuke tip! We blijven in Nederland, maar richting Zeeland met caravan duurt toch 3 uurtjes.
  Leuk om de kids dus te geven voor vakantie cadeau. Dankjewel weer voor deze leuke tip!

  • 18 juni 2020 / 07:30

   Hoi,

   Wat leuk dat je blij bent met de tip! Alvast een fijne vakantie gewenst!

   groetjes,
   Marisca