Home + Musthave | De nieuwe, opvouwbare kratjes van Zeeman!

Musthave | De nieuwe, opvouwbare kratjes van Zeeman!

Misschien heb je ze al voorbij zien komen, maar Zeeman heeft weer een bestseller te pakken hoor: de opvouwbare kratjes. Ik schreef vorig jaar voor het eerst over deze kratjes, maar de kratjes waar ik toen over schreef waren aanzienlijk duurder dan deze. Prachtig, maar wel duurder. Ondertussen kwam HEMA ook met kratjes (waar ik vervolgens ook weer over schreef haha, ik heb gewoon iets met die kratjes), maar die kun je niet opvouwen. En dat is precies waarom die van Zeeman zo leuk zijn. De prijs, de kleuren en het feit dat ze opvouwbaar zijn. Kijk maar!

Opvouwbare kratjes van Zeeman

Deze kratjes kosten namelijk maar €2,99 en hebben een inhoud van vier liter. De afmetingen zijn 27 x 17 x10,5 cm. en daarmee ideaal op een kinderkamer.

Juist op een bureau (zoals op de foto’s) en in een kast staan ze heel erg leuk en kun je er een hoop spulletjes in kwijt. Van knutselspulletjes tot beautyspulletjes en van kantoorbenodigdheden tot spullen voor je studie. Ik heb ook nog een andere tip:

Deze kratjes zijn namelijk ideaal om mee te nemen tijdens de lange autorit voor de zomervakantie. Stop er een leuk zomerboek in voor de kids, een cadeautje, iets lekkers en iets om te doen (bijvoorbeeld een reisspelletje) en verpak dat leuk. Kinderen hebben heel veel fantasie en en kunnen er van alles mee. Tijdens de rit kunnen ze hem gebruiken als tafeltje, maar ook om dingetjes in op te bergen. Vroeger deden wij dat met een schoenendoos, maar dit is natuurlijk veel leuker 😉 Bij thuiskomst kunnen de kinderen hem neerzetten op hun kamer.

Waar je hem ook voor gaat gebruiken, de opvouwbare kratjes zijn hoe dan ook ontzettend leuk. Ik kocht laatst trouwens zo’n kratje om er een cadeautje (feel good pakketje) in de doen. Je kunt er alle kanten mee op!

Er zijn verschillende kleuren, ik weet alleen nog niet of de opvouwbare kratjes ook in andere maten binnen komen. Houd Zeeman of het Instagram account van Zeeman Helmond De Bus (zie de link hieronder) in de gaten voor meer tips en updates.

Wat vind jij van deze kratjes? Waar zou jij ze voor gebruiken? Laat het me weten in de comments hieronder.

Bronvermelding foto’s: het Instagram account van Zeeman Helmond De Bus, aanrader! 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

 1. Sylvie van der Post
  11 juli 2019 / 12:15

  Beste Mariska,

  Wat een ontzettend leuke publicatie over de Zeeman kratjes.
  De kratjes komen ook nog in een groter formaat. Nl 15 liter met afmeting 40x30x14,5 cm.
  In dezelfde leuke kleuren voor 5,99. Ze worden geleverd vanaf week 32 in onze grotere filialen.
  Nogmaals dank!
  Met vriendelijke groet, Zeeman