Home + Moms Outfits | 6x herfst outfits van de afgelopen periode

Moms Outfits | 6x herfst outfits van de afgelopen periode

Tijd geleden dat ik een Moms Outfits heb geplaatst. Niet zo heel gek als je je bedenkt dat ik de laatste tijd heel weinig nieuwe kleding heb gekocht. Ik ben een stuk selectiever en zit momenteel heel erg op ons geld vanwege het nieuwe huis. Kortom, we zijn kritisch op wat we kopen en hoeveel geld we daaraan uitgeven. Toch heb ik wel een te gek jurkje gekocht dat ik nog aan jullie wilde laten zien en ik ging heel erg uit mijn comfortzone door een baggy vallende broek te kopen. Ook kocht ik na lang wikken en wegen een nieuwe winterjas en deze is ideaal voor op de fiets. Die jas laat ik uiteraard ook aan jullie zien. Dan is het nu tijd om weer wat herfst outfits te laten zien van de afgelopen periode!

6x herfst outfits

Outfit 1: ietsjes baggy

Dit is dus die wijder vallende broek. Deze is van Red Button en zit echt heerlijk, maar wie mij een beetje kent, weet dat ik hier heel erg aan moest wennen. Nog wel een beetje eigenlijk. Toch trek ik deze steeds vaker uit de kast. Verderop in dit artikel komt ‘ie nog een keer voorbij met een korter jasje erop.

 • Blazer: Elvira
 • Truitje: WE
 • Broek: Red Button Jeans
 • Sneakers: Nike Air MAx 1

Outfit 2: lekker warm

Dit vind ik dus een ideale outfit voor op kantoor. Lekker basic, maar altijd goed én lekker warm, want ik heb het soms best koud. Aan deze outfit kan niet zoveel misgaan. Overigens draag ik deze outfit ook regelmatig met beige All Stars eronder, behalve als het regent. Dan trek ik toch lekker deze schoenen aan.

 • Trui: Only
 • Gebreid gilet: Ambika
 • Broek: Red Button
 • Schoenen: Maruti

3. Comfy en warm

En omdat ik het weleens koud heb, trek ik steeds vaker dit lekkere, dikke gilet uit de kast. Ideaal deze herfst. Eigenlijk is dit een vrij stoere outfit geworden door de schoenen eronder. Trek je er schoenen onder aan met een hak, wordt het al snel weer wat netter.

 • Longsleeve: Only
 • Teddy gilet: Noisy May
 • Broek: Red Button
 • Schoenen: Maruti

4. Favoriet jurkje!

Mijn lievelingsoutfit van de afgelopen periode, want wat is dit een prachtig jurkje! Ik kocht dit fijne Studio Anneloes jurkje met een flinke korting. Uiteindelijk betaalde ik €80,- voor dit jurkje. Nog steeds een smak geld, maar een mooie prijs voor dit merk en dit is een prachtige, tijdloze jurk. Netjes met een hakje en stoer met deze schoenen. Dit is zo’n jurkje dat je in de was gooit, heel snel droog is en meteen weer aan wil trekken. En eerlijk is eerlijk, hij kleed heel slank af, altijd goed!

 • Jurkje: Studio Anneloes via Woven With Love in Bergambacht
 • Panty: HEMA
 • Schoenen: Maruti

5. Chill outfit

Deze outfit trok ik laatst aan op mijn vrije dag. De baggy broek, zwart shirtje en een baseball vestje. Het zit in ieder geval heerlijk!

 • Jasje: via Mitch in Gouda
 • Zwart truitje: WE
 • Broek: Red Button
 • Schoenen: Nike Jordan

6. Bijna helemaal in het zwart

Soms heb je gewoon zin in een gemakkelijke outfit met veel zwart. Dit was zo’n dag. De broek is donkergrijs en daarop draag ik gewoon een zwart shirtje en een nieuwe, zwarte blazer die wat oversized valt. Gewoon een hele fijne outfit waar niks aan fout kan gaan.

 • Blazer: Only
 • Zwart truitje: WE (hier heb ik er overigens twee van, ideaal)
 • Broek: Free/Quent
 • Schoenen: Maruti

Nieuwe winterjas!

Tot slot nog even mijn nieuwe winterjas. Deze is van Human Nature en kocht ik met flinke korting bij de ANWB. Of de korting nu nog geldt weet ik niet. Het is in ieder geval model Felina en deze is er in drie kleuren: groen, blauw en zwart. De jas is waterafstotend en winddicht. Ik heb inmiddels door heel wat regenbuien gefietst met deze jas en wat is ‘ie fijn! Je vindt de jas hier. Wellicht heb je iets aan deze tip.

Dit waren wat outfits van deze herfst. Zoals je misschien is opgevallen zijn het vrij neutrale kledingstukken die goed met elkaar zijn te combineren. Dat is voor nu wel heel erg fijn. Mijn favoriet is echter het jurkje van Studio Anneloes. Wat mij betreft mijn beste aankoop van dit jaar! Wat draag jij graag deze druilerige herfst?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *