Home + Moeders opgelet: nooit meer gedoe met veters strikken (+ winactie!)

Moeders opgelet: nooit meer gedoe met veters strikken (+ winactie!)

Twee weken geleden mocht Floris voor het eerst gaan wennen op de basisschool en checkten we het weekend ervoor of we alles hadden. Rugtas? Check! Broodtrommels en bekers? Check! Gymtas, gymkleding en gymschoentjes? Check! En bij dat laatste dachten we opeens aan schoenen, want hij had alleen maar sneakers met veters en die krijgt hij zelf nog niet vast. De juffen zitten er ook niet op te wachten om dagelijks minimaal 30 keer veters te moeten strikken, dus kochten we in de stad nog een paar schoenen met klittenband. Leuke sneakers, maar niet goedkoop en achteraf had het helemaal niet nodig geweest. Er zijn namelijk veters die je niet hoeft te strikken! Nooit meer gedoe met veters strikken en veters die los gaan. Ik heb dé tip en mag twee grote sets met veters verloten!

Nooit meer strikken

Ik vind veters soms best een gedoe. Ze zijn vaak te lang, soms te glad waardoor ze iedere keer los gaan en jonge kinderen kunnen ze nog niet strikken. Tegelijkertijd koop ik het liefst schoenen met veters omdat je die strak aan kunt trekken en ze voor mijn gevoel dus beter om de voetjes heen zitten.

Voor onze oudste kochten we lange tijd leuke laarsjes die ook goed zaten, maar hij wilde dat op een gegeven moment niet meer. De leuke laarsjes werden vervangen voor Nikes (hoort ook bij de leeftijd) en ook onze kleuter maken we sowieso het meest blij met sneakers, want “daar kun je hard mee rennen”.

Maar goed, in die sneakers zitten veters en dat is op de basisschool nog niet zo handig. Althans, niet op zijn leeftijd. Een paar weken geleden wisten we nog niet wat we nu weten en kochten we toch sneakers met klittenband. Ruim een week geleden kreeg ik een mailtje van ‘Nooit meer strikken‘ en maakte ik kennis met veters die je niet hoeft te strikken!

Hoe werken veters die je niet hoeft te strikken?

Eigenlijk heel eenvoudig! Je doet de veters in de schoenen zoals je gewend bent. Je kunt kiezen voor een kleur veters die oorspronkelijk in de schoenen zaten, maar je kunt ook kiezen voor een totaal andere kleur zoals onze oudste deed. Geel was namelijk wel “heel erg dik” volgens hem.

In ieder geval doe je de veters er dus op de gewone manier in. Aan het einde ervan kun je de meegeleverde sluiting aan de veter rijgen. Daarna maak je een knoopje in de veter (naast de sluiting) en knip je de resterende veter eraf. Nu hoef je alleen de sluiting nog aan elkaar te draaien!

Mijn uitleg is misschien een beetje abstract, maar met dit instructiefilmpje komt het helemaal goed!

Hoe bevallen de veters ons?

Eigenlijk heel goed! De veters zijn wat elastisch en dat is fijn omdat je ze daardoor wat strakker in de schoen kunt doen en de schoen nog wel stevig om de voeten zit. Ook na meerdere keren aan- en uittrekken. Onze oudste trekt de schoenen nu zo aan en uit, maar je kunt de sluiting natuurlijk open en dicht draaien.

Omdat er een stevige knoop bij beide delen van de sluiting zit, kunnen deze er niet af vallen.

De voordelen van nooit meer strikken

 • De veters zijn in een groot aantal kleuren te koop;
 • Het is stukken goedkoper dan nieuwe schoenen kopen ?;
 • Is je kind zijn/haar schoenen gegroeid? Dan moet je sowieso nieuwe schoenen kopen, maar de veters kun je hergebruiken als je de knoopjes eruit kunt krijgen;
 • De sluitingen kunnen niet kwijtraken;
 • Nooit meer gedoe met te lange veters;
 • Geen gedoe meer met veters die om de haverklap los gaan;
 • De veters zijn elastisch waardoor je ze strak in de schoenen kunt doen.

Win een groot pakket met veters!

Ben je, net als wij, enthousiast geworden? Dan heb ik een leuke winactie voor je, want ik mag twee keer een groot pakket met veters verloten! In ieder pakket zitten alle kleuren veters inclusief sluitingen! Dat zijn veters voor alle kinderen in jullie gezin! Niet alleen voor dit seizoen, maar waarschijnlijk ook de komende seizoenen!

Meedoen is heel eenvoudig: laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je deze veters wilt winnen. Als je meedoet moet je een a-mailadres achterlaten die alleen ik kan zien. Doe mee met een mailadres die je regelmatig checkt zodat je snel kunt reageren als je hebt gewonnen. De winnaar krijgt op 24 oktober 2021 persoonlijk bericht.

Doe je mee?

Kortingscode

Wil je deze veters zelf bestellen en uitproberen? Met de code ‘Mamablogger’ krijg je een korting van 10% op deze veters. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2022. Handig, want dan kun je ze met een korting cadeau geven voor de feestdagen!

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

67 Reacties

 1. Annie
  13 oktober 2021 / 06:25

  Wat lijkt me dit handig voor ons gezin, 4 kinderen. Waarvan er 1 een slechte motoriek heeft, waardoor veter strikken heel lastig is. Ik koop nu dus klittenband schoenen maar vind dat best sneu voor hem hij is inmiddels 9.

 2. Linda
  13 oktober 2021 / 07:09

  Ik ben echt mega enthousiast! Ik zou dit echt ontzettend graag willen winnen voor mijn zoontjes. Mijn oudste is al 8, maar hij heeft zoveel moeite met strikken dat hij er gefrustreerd door raakt en niet die coole sneakers aandoet/wil hebben, omdat er veters in zitten. En bij mijn jongste herken ik inderdaad Floris: sneakers, want daarmee kun je heel hard rennen. Dus ik ga ontzettend hard duimen dat ik dit gave en handige pakket win!

  • Chantal
   13 oktober 2021 / 08:01

   Wat een leuke actie!! Onze zoon is 5 en kan nog geen veters strikken… ik twijfelde ook al of ik dan toch maar klittenband schoenen moest kopen voor de winter… maar met deze veters hoeft dat niet meer! ?

   • Maaike
    13 oktober 2021 / 11:51

    Dit artikel trok mijn aandacht, dit is iets voor mijn kids! Mijn dochter is net 4 en naar school. Ze moest nieuwe schoenen dus die voor haar besteld met veters. Na 2 dagen krijg ik een mailtje van de juf of ik haar klittenband schoenen aan wil doen of oefenen met veters strikken omdat het haar nu te veel tijd kost ?? schoenen staan nu in de kast omdat ze nog niet kan strikken. Onwijs zonde dus dit zou echt dé oplossing zijn! ?

 3. Marjolein
  13 oktober 2021 / 07:11

  Marjolein.murray@gmail.com
  Super graag! Onze jongste heeft precies hetzelfde en ik vind net als jij schoenen met veters beter zitten. Hopelijk win ik!

 4. Joska
  13 oktober 2021 / 07:37

  Jaaa leuk! Onze zoon gaat ook starten op de basisschool en idd die veters he…
  Hij wil zo graag alles zelf kunnen… maar die veters lukken nog niet. Dit zou hem een trots gevoel geven als hij dan toch zelf zn schoenen aan kan doen.

 5. Francisca van Es
  13 oktober 2021 / 07:38

  Wat tof! Ik wil dit wel winnen voor het korfbalteam wat ik coach. Iedere keer moet een wedstrijd stilgelegd worden omdat er weer een losse veter is. Hoe leuk is het als alle 6 de kids veters hebben die je niet hoeft te strikken en de wedstrijd daardoor niet meer stilgelegd hoeft te worden. En ik kan meteen reclame maken bij de andere teams, de coaches zullen me heel dankbaar zijn denk ik…

 6. Doriena
  13 oktober 2021 / 07:39

  Wauw! Dit zou DE oplossing zijn! Mijn zoon heeft moeite met strikken, en ziet daarom erg op tegen bijv. Gym of schoolzwemmen. Hij durft geen hulp te vragen, en komt dan vaak verdrietig terug. We blijven oefenen maar het wil gewoon niet echt goed lukken.

  Met dit zou hij zich lekker zelf kunnen redden!

  En ook handig vóór de jongste, die is net 4, en nu bewust klittenband schoenen.

  Duimen maar 😉

 7. Manon Toemen
  13 oktober 2021 / 07:40

  Ja dit moeten we hebben!
  Hier onze jongste die ook net naar school gaat, vind klittenband vaak ook niet zo mooi dus dit klinkt als de ideale oplossing!
  Doe graag mee om dit leuke pakket te winnen en deze veters uit te proberen!

 8. Manon Groenendyk
  13 oktober 2021 / 07:46

  Dat zou mijn zoontje van 6 geweldig vinden! Hij kan wel zijn vetersstrikken maar hij wil het niet hahaha dan let hij niet op wil te snel met als gevolg……losse veters….en dat steeds achter elkaar……en laatst zei hij…..mama: ik wil eigenlijk geen veters strikken ik ben de enige uit de klas (groep 3) die het kan dus moet het voor iedereen doen……dit zou voor hem een geweldig kado zijn!

 9. Liselotte van den Berg
  13 oktober 2021 / 07:53

  Wat een leuke actie! Heel gaaf en fijn voor die twee van mij (9 en 4). Ik doe mee en ga hard duimen!!

 10. Margo
  13 oktober 2021 / 07:56

  Ja heel graag! Mijn zoon heeft een hekel aan veters strikken!

 11. Marja
  13 oktober 2021 / 07:59

  Heel graag! Onze dochter Sam start binnenkort ook op school. Ze wil het liefste alles zelf doen maar dat lukt natuurlijk nog niet met veters strikken. Hoe fijn als ze zelfstandig haar schoenen kan aan en uitdoen en hiervoor geen hulp hoeft te vragen van ons of de juf. Dit zal haar zelfvertrouwen echt helpen. Bonus is dat ze gewoon uit kan kiezen welke schoenen ze het mooiste vindt niet alleen keus heeft uit klittenband! Wat zal ze trots zijn. Wij gaan heel hard duimen!

 12. Sandra
  13 oktober 2021 / 08:02

  Wat een leuk artikel en zo herkenbaar!!!
  Ik zou graag de veters willen winnen, mijn zoon van 10 heeft namelijk nog steeds moeite met veters strikken.

 13. Stien van Mast
  13 oktober 2021 / 08:06

  Deze zou ik heel graag voor mijn kleinzoon (10 jaar) winnen die maar één arm kan gebruiken, omdat zijn andere arm verlamd is. Hij zou hier heel blij mee zijn eindelijk eens stoere schoenen met veters dragen in plaats van klitteband.

 14. Lianne
  13 oktober 2021 / 08:32

  Dat zou handig zijn voor onze Guus. Hij mag in maart naar de basisschool.
  Maar voor zijn grote zus zou het ook leuk zijn voor in haar sneakers.

 15. Marianne Bakker
  13 oktober 2021 / 08:37

  Dat klinkt heel interessant met 4 zoons en 1 dochter. Helaas kan zoonlief van 14 door zijn lichte beperking geen veters strikken maar klittenband op deze leeftijd en met mt 44 is natuurlijk not done!! Nu blijf ik dus altijd maar hopen dat de dubbele knoop die ik erin maak blijft zitten ?

  Dochterlief van 6 doet ijverig haar best om strikken te leren maar is nog lastiger dan gedacht. Ook voor haar zou het een fijne oplossing zijn.

 16. Priscilla
  13 oktober 2021 / 08:37

  Dit kon ik nog helemaal niet en wil ik heeel graag uitproberen! De jongste kan nog niet veter strikken(wel hard aan het oefenen) en de oudste vindt veters maar irritant omdat ze vaak los gaan. Dit zou een uitkomst zijn! Geen schoenen meer uitzoeken op de sluiting. Ik laat vaak hele leuke schoenen liggen omdat ze veters hebben en dat hoeft dan niet meer!

 17. Liljan
  13 oktober 2021 / 08:44

  Ja! Dit lijkt me geweldig! Onze dochter van 5 heeft (net als haar mama) een grote liefde voor sneakers, maar die veters is een hoop gedoe…
  Een mooi groot pakket van deze ideale veters zou bij ons thuis dus heel goed van pas komen!

 18. Cindy Harteman
  13 oktober 2021 / 08:50

  Ik doe graag mee met deze leuke actie!
  Mijn zoontje is aan het wennen op de basisschool en gaat over 2 weken ‘echt’ naar school. Dan zouden die veters erg goed van pas komen?

 19. Leonie van Zijll
  13 oktober 2021 / 08:55

  Wat lijkt dit super handig, na de zomervakantie ik keen soort elastieken gekocht voor in de schoenen bij de schoenmaker maar helaas geeft dat geen steun en veel te wijd ?
  Dacht echt de oplossing te hebben ?
  Deze zien er top uit doordat je ze gewoon kan rijgen en zelfs op lengte kan maken ??
  Doe heel graag mee ??

 20. Krissy
  13 oktober 2021 / 09:00

  Wat een toffe actie. Ik doe graag mee voor mijn zoon van 9 die helaas nog geen veters kan strikken. We oefenen veel maar het lukt hem gewoon niet. Zo sneu. Altijd idd klittenbandschoenen kopen waarbij de keuze niet enorm is. Denk dat hij hier enorm blij mee zal zijn (en wij ook!)

 21. Loes Wevers
  13 oktober 2021 / 09:03

  Wat een uitvinding! Kende het nog niet, maar het lijkt me zo handig voor beide kids, maar zeker voor onze oudste. Thijs is 4 jaar, kan echt nog niet strikken, maar heeft grote voeten. De schoenen met rits ipv veters beginnen dus op te raken… Wat zou het fijn zijn om hem op deze manier te helpen, dan hoeft hij het toch nog niet gelijk te kunnen en kan hij het heerlijk op zijn eigen tempo leren. Fingers crossed!

 22. Marieke
  13 oktober 2021 / 09:04

  Jaaa ik doe graag mee, ons zoontje heeft een paar super leuke sneakers helaas durft hij ze niet aan te doen met gym omdat hij dan moet strikken en helaas na veel oefenen lukt dit nog niet dus dit zou een ideale oplossing zijn.

 23. Angela
  13 oktober 2021 / 09:05

  Jaaa ik doe graag mee met de winactie voor de veters! Altijd dat gedoe dat ze los gaan tijdens het spelen bij mijn dochter. Wat zal ze hier blij mee zijn! Wat een uitvinding ?

 24. Daniela
  13 oktober 2021 / 09:07

  Wat een leuke blog weer!altijd met veel plezier lees ik je blogs en haal er veel leuke ideeën uit??? En die veters die zouden ons goed van pas komen! Onze oudste van 5 heeft hele gave sneakers maar kan ook nog geen veters strikken… ze zouden ons dus heel goed van pas komen? en mama en papa en kleine broer vinden ze ook heel tof?

 25. Marion
  13 oktober 2021 / 09:07

  Heel graag! Het is vaak een hoop gehaast met mijn dochters van 5 en 1 jaar om ’s ochtends op tijd de deur uit te gaan. Dit zou weer een stapje schelen. ?

 26. Jeannet
  13 oktober 2021 / 09:08

  Wat een eye opener dit. Wij willen het graag testen met het hele gezin.

 27. Marianna Visentini
  13 oktober 2021 / 09:20

  Oh wat zou dit ontzettend handig en gaaf zijn voor de bewoners van mijn werk (woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking) zijn volwassenen en veters stikken is voor een aantal lastig. Ook om voor volwassenen schoenen te vinden met bijv klittenband is erg lastig. Dit zou een uitkomst zijn zeg!!

 28. Inge
  13 oktober 2021 / 10:34

  Oh tof! Ze zien er hip uit! Hier 2 jongens van 10 en 11 jaar waarvan 1 door ASS geen goede fijne motoriek, daar zou dit super handig voor zijn.

 29. Angelique van Zanten
  13 oktober 2021 / 10:42

  Ook ik ben erg benieuwd! Hier een zoon van bijna 11 met een spierziekte waardoor hij niet stevig genoeg kan strikken en altijd klittebandschoenen heeft. Nu hij ouder wordt wordt hij daardoor steeds meer geconfronteerd met wat hij niet kan in plaats van wat hij wel kan.
  Dat is niet leuk als tiener zijnde waarbij de hormonen beginnen op te komen en je gewoon zo wil zijn als de rest.

 30. Francis
  13 oktober 2021 / 10:52

  Dit zou ideaal zijn voor onze dochter van 11. Door een hersenbeschadiging heeft ze een slechte motoriek en kan ze geen veters strikken. Daardoor moet ze in de zomer altijd klittenband gympen aan. Maar in haar maat wordt dat steeds lastiger. Met deze veters kan ze eindelijk hippe gympen aan die ze zo graag zou willen.

 31. Marian Zw
  13 oktober 2021 / 11:14

  Dat lijkt me echt superhandig. Zoonlief kan wel veteren maar het is zoveel werk…dus meestal stapt hij ook zo in zijn Nike’s. Of zijn veters zitten weer eens helemaal in de knoop, vol met zand en nattigheid…. Ik doe graag mee

 32. Jessy
  13 oktober 2021 / 11:35

  Wauw dat ziet er handig uit! Zeker voor onze zoon met DCD (motorische stoornis). Eigenlijk is dat dus ook gelijk de reden waarom ik ze wel zou willen winnen. Ik ga duimen!

 33. Tamara
  13 oktober 2021 / 11:51

  Erg handig deze veters voor ons allemaal! We vinden schoenen met veters vaak maar lastig! Dus wellicht dat we nu wel vaker schoenen met veters zullen aanschaffen. Mijn oudste dochter zal er erg blij mee zijn!

 34. Desiree
  13 oktober 2021 / 12:19

  Onze kleuter kan ook nog niet veters strikken, maar zou wel heel graag schoenen willen zonder rits. Dit is dan een ideale oplossing, kan ze toch op school zelf haar schoenen aan en uit doen zonder hulp van de juf.

 35. Nienke
  13 oktober 2021 / 12:57

  Mijn zoon van 10 krijgt het echt niet voor elkaar om zijn veters te strikken. Zijn motoriek begrijpt deze handeling gewoon niet! Hoe we het ook proberen, hij krijgt het niet voor elkaar. Dus wat een uitkomst dit!!!!

 36. Anita Westerink
  13 oktober 2021 / 13:22

  Wat handig deze veters!
  Van mijn oudere kinderen ken ik wel de stiekjes, maar drama om ze in de schoenen te krijgen, ze gaan anders zitten in de schoenen waardoor ze in de voeten prikken. Mijn jongste zoon kan veters strikken in theorie, maar in de praktijk komt hij altijd met z’n veters los uit school. Erg zonde want dan zitten z’n behoorlijk dure schoenen niet meer goed om z’n voet. Ik ben dus erg benieuwd naar deze veters!

 37. Annelies
  13 oktober 2021 / 14:06

  Zou super handig zijn voor mijn 4 zonen! Waarvan 1 nog niet kan strikken en 1 een eeuwigheid bezig is met zijn veters strikken?

 38. N.Gerbecks
  13 oktober 2021 / 16:01

  Goedenmiddag ik ben mama van drie jongens ikzou graag de veters voor mijn zelf willen winnen en voor mijn jongens ik heb als kind al een hekel aan veters strikken ik school ze altijd in de zijkant ik draag voor namelijk mijn schoenen met een rits maar ik zou ook mijn leuke converse schoenen aan willen zonder gedoe van veters strikken.

  Mvg Nina

 39. Stephanie Verweij
  13 oktober 2021 / 16:13

  Wat handig die veters zonder te strikken Marisca!
  Dit is een uitkomst voor onze dochter die in april naar school gaat en nog geen veters kan strikken. Dan kan ze toch zelf haar schoenen aan en uit doen op school.
  Stiekem ben ik zelf ook wel nieuwschierig hoe de veters zitten.
  Word er nu al enthousiast van!

  Dank je wel dat je dit heb gedeeld met ons!

  Groetjes Stephanie

 40. Tamara
  13 oktober 2021 / 16:38

  Oh ik doe graag mee. Zit met mijn zoontje van 4 met hetzelfde probleem. Nu ook maar klittenband schoenen maar dit is natuurlijk veel beter!

 41. Tanya Willems
  13 oktober 2021 / 18:35

  Owww ja handig! Precies wat je zegt, losse veters, gladde ronde veters. De jongste komt nog vaak met z’n schoenen los om zijn voeten uit school. Ik zou dit wel eens uit willen testen!

 42. Lana
  13 oktober 2021 / 18:36

  Jaaaa deze zou ik heel graag proberen! Vooral voor mijn dochtertje die langzaam zelf begint met haar schoenen aan en uit trekken. Wat is dat verdraaid lastig eigenlijk! Maar ook voor mijzelf. Ik zie op jullie foto’s dat ze goed werken en prachtig staan in Nikes! Dat zou ik ook graag proberen.

 43. Chantal
  14 oktober 2021 / 00:21

  Wat een uitvinding! Ja hier heeft het te lang geduurd dat veterstrikdiploma, nog steeds moet er geoefend worden. Maar dit maakt het leven iets makkelijker in de ochtend! Haha ik doe dan ook graag mee!?Fingers crossed

 44. Marijke
  14 oktober 2021 / 12:33

  Ik doe normaal nooit mee aan winacties, maar wat lijkt me dit een uitkomst. Met 4 kids, waarvan er 3 hun veters graag door hun moeder laten strikken, zou dit me een hoop stress schelen in de schoolrun!!!

 45. Heidie van der Steeg
  14 oktober 2021 / 19:32

  Ja, dat lijkt me handig. Mijn zoon had pas een paar nieuwe schoenen en daar zaten me toch lange veters in, niet normaal. Ik heb hem nu een paar veters van oude schoenen van mezelf erin gedaan maar zo’n veters als die waar jij over schrijft, lijken me veel handiger.
  En mijn dochter heeft in 1 paar sneakers een paar veters die zo glad zijn, die strikken gaan constant los. Ook ideaal om die te vervangen dan.
  Ik maak graag kans!

 46. Marian B
  15 oktober 2021 / 11:24

  Dat lijkt me reuze handig voor beide kinderen. Ik wil ze wel eens uitproberen voor mijn zoon die veters strikken nog moeilijk vindt… We blijven natuurlijk wel oefenen met strikken.

 47. Denise
  15 oktober 2021 / 22:32

  Heel graag zou ik het veterpakket winnen omdat mijn twee jongens altijd gedoe hebben met hun veters. De perfecte schoenen gevonden (altijd een hele uitdaging) zijn de veters te glad, te lang of te kort, het is altijd wat, waardoor de schoenen niet met plezier gedragen worden… Zou ook super zijn voor het voetballen, de training of wedstrijd moet vaak stil gelegd worden om veters te strikken, hiermee kunnen we veel kinderen (en trainers) bij maken! Het zou hier echt heeeeeel goed van pas komen!

 48. Jenny
  16 oktober 2021 / 10:07

  Deze lijken ons super handig voor onze dochter. Ze is geen schoenen loper, maar op sokken kun je niet naar buiten.

  Helaas dus toch die schoenen aan, maar die veters! Hopeloos.

  Naar school toe! Schoenen aan en veters strikken. Op school schoenen uit en pantoffels aan. Kids gaan naar buiten in de pauze, hup pantoffels uit en de schoenen weer aan.

  Als vetersstrikken niet goed lukt, dan heb je als kind veel minder tijd om buiten te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes.

  Dit zou voor onze meid een hele goede uitkomst zijn en vooral veel tijdswinst.

 49. Sylvia van den Bogaard
  16 oktober 2021 / 21:36

  Jaaa! Ik heb grote kinderen (ik noem ze mn rode (roodharige) Vikings. En dat betekent dus ook grotere voeten .. en jawel .. grotere schoentjes hebben altijd vetertjes … frustrerend .. wat strikken kunnen ze echt nog niet..
  deze stretchy veters klinken als een geschenk uit de hemel ! Sooo yes please !! Maak deze mama blij !

 50. Jacqueline van de Manakker
  19 oktober 2021 / 10:12

  Wat zou dit geweldig zijn voor ons manneke, heeft hij niet zoveel verdriet meer, omdat het niet zo goed lukt en ze vaak los gaan, zou echt een uitkomst zijn voor hem

 51. Heske
  19 oktober 2021 / 10:25

  Wat een goede actie op een goed moment. Onze zoon heeft net zijn wijsvinger gebroken. En hoe onhandig is het strikken van veters dan…. Om niet iedere keer zijn veters door iemand anders te laten strikken zijn deze veters natuurlijk een uitkomst!
  Een geluk bij een ongeluk! Ook voor mijn andere zoon.

 52. Susanne
  19 oktober 2021 / 11:22

  Ik zou het heel fijn vinden om deze te winnen voor me dochtertje van 6 die een spierziekte heeft en het dus niet red om haar veters zelf te strikken dus dit zou een uitkomst zijn zeg nu duimen dat we winnen groetjes Suus & Angel

 53. Anita Kempenaers
  19 oktober 2021 / 18:38

  doe graag mee voor mijn kleinzonen, wanneer ze schoenen aan hebben met veters dan komen ze van de school dikwijls met losse veters thuis, gewoonlijk na het turnen of zwemmen , ook al zijn ze 8 en 10 veters knopen is niet hun ding

 54. Noortje
  19 oktober 2021 / 20:17

  Deze veters lijken mij een ware uitkomst voor mijn oudste; motorisch niet de sterkste, nog steeds niet duidelijk of hij links of rechts is, waardoor ook veters strikken een groot probleem blijft!

 55. Tineke
  19 oktober 2021 / 21:05

  Wat ideaal. Mijn zoon heeft altijd teveel haast om rustig zijn veters te strikken. Zijn zusje kan het inmiddels beter dan hij. Ik doe graag mee met deze actie.

 56. Lynn Mahieu
  19 oktober 2021 / 21:48

  Dit klinkt misschien een beetje stom maar ik zou ze in eerste instantie zelf gebruiken. ? Met mijn zwangere buik die als maar dikker wordt, is veters knopen niet meer zo evident en zouden deze wel eens een oplossing kunnen bieden!
  Als mijn twee kids die zien zullen ze waarschijnlijk ook wel jaloers worden en zelf ook een kleurtje willen kiezen. ?

 57. Mirjam
  20 oktober 2021 / 15:32

  Super handig, onze kinderen zijn niet zo van het veter strikken en ze gaan altijd weer los…

 58. Elle
  21 oktober 2021 / 11:52

  veters strikken is hier ook nog wel een issue, ze zijn nu te oud voor klittenbandschoenen(vinden ze zelf) maar de veters goed en vooral strak zelf te strikken is nog een hele opgave

 59. Iris Bakker
  21 oktober 2021 / 15:07

  Superhandig voor de tennisschoenen van mijn zoon!

 60. Els
  21 oktober 2021 / 20:06

  Super handig voor mijn jongste zoon. Die heeft namelijk niet altijd zin om veters te strikken ☺️. Doe graag mee.

 61. Jolijn
  22 oktober 2021 / 10:23

  Klinkt ideaal! Ik maak graag kans (:

 62. Manon
  22 oktober 2021 / 15:10

  Mijn zoon houdt gewoon niet va het gefrut van veters strikken. hij is nu 6 en het lukt hem gewoon niet. wel schopt hij om de haverklap zijn schoenen uit.. oplossing gezocht!

 63. Sylvia
  22 oktober 2021 / 21:41

  Wauw, wat is dit een geweldige uitvinding zeg! Onze oudste zoon heeft het veterstrikken geleerd via een filmpje op YouTube, maar ik weet niet wat er mis gaat, elke x moet ik ze opnieuw doen en als hij van school komt moet ik standaard zeggen, “je veters zijn los lieverd” Nu wil de jongste het ook graag leren, wat een drama, deze veters zouden echt een uitkomst zijn!

 64. Dntje
  24 oktober 2021 / 18:54

  Wauw wat handig! En dan kunnen we alsnog voor coole schoenen gaan ipv alleen maar schoenen met klittenband

 65. Saartje
  2 november 2021 / 10:38

  Wat zou dit handig zijn voor onze vijf kids en wat zou het ’s morgens heel wat tijd gespaard zijn als het op zo een gemakkelijke manier kan. Wij doen graag mee.