Home + Birthday Boys | Supercars traktatie voor een jongen van 11!

Birthday Boys | Supercars traktatie voor een jongen van 11!

Naarmate mijn zoon ouder wordt, des te lastiger vind ik het om een leuke traktatie voor hem te bedenken. Ik hoop altijd iets te kunnen verzinnen waar je zoveel mogelijk kinderen blij mee maakt en wat ik van tevoren al kan maken. Dit jaar vond ik het echt lastig, maar uiteindelijk kwam ik op het volgende: een traktatie met supercars! Car spotten is een heel ding, net als dure auto’s in YouTube filmpjes. Wat ik dan ging maken wist ik nog niet, maar het idee was er alvast. Toen ik de juiste spullen tegen kwam, vond ik meteen iets tofs voor de meiden. Wat het is geworden, zie je hieronder.

Supercar traktatie voor een 11-jarige

Ik kijk regelmatig op de webshop van Educatheek en bestelde in de zomervakantie iets voor Mamablogger. Voor het eerst keek ik eens goed rond in de webshop en daar vond ik opeens superleuke beloningsmaterialen voor in de klas. Nu ben ik geen juf, maar ik zag mini posters met supercars erop. Niet veel later vond ik er ook gave stickervellen met een groot aantal supercars. Hier kon ik iets heel leuks van maken!

Mini posters

Dit zijn de mini posters

In ieder pak mini posters vind je in totaal 20 posters, 5 van ieder. Een pak kost €13,- wat neerkomt op €0,65 per poster.

Stickervellen

Omdat ik de traktatie nog wel wat wilde “aankleden” kochten we er ook stickervellen bij:

Een pak stickers kost €6,95 en er zitten 20 vellen in en pak. Per stickervel kom je dan uit op bijna €0,35 per stickervel. Het begon al een beetje vorm te krijgen, dit zou leuk worden om te trakteren!

Inpakken en trakteren maar!

Het geheel moest nog worden ingepakt. Hiervoor bestelde ik doorzichtige zakjes in A4 formaat. Deze plak je dicht met een plakstrip en dan kan er niets meer mee gebeuren. Omdat we er toch nog wat lekkers in wilden doen besloten we bij de Sligro een grote doos met mini Tony’s te halen. Per traktatie deden we er die mini Tony’s bij.

Uiteindelijk bleef er een doos over, maar iedereen die hier binnen kwam wist hem al snel te vinden ?. Uiteindelijk zag de traktatie er zo uit:

Dit is tot best een feestelijk geheel voor een 11-jarige?

Voor de meiden

Voor de meiden was dit echter een minder leuke traktatie en ook daar wilde ik iets leuks voor doen. In dezelfde webshop vond ik voor hen ook leuke mini posters.

Paarden, puppy’s, kittens en andere mooie dieren. Ook hier voegden we bijpassende stickervellen toe en natuurlijk ook de mini Tony’s. Zo is er genoeg keuze en heeft hij voor de meiden (of de jongens die supercars niks vinden) ook iets leuks om te trakteren.

Voor ons was dit een fijne traktatie om te maken en we hopen dat zijn nieuwe klasgenootjes het leuk vinden. Op dezelfde website vind je nog veel meer leuks zoals tafelkaartjes en kleine beloningskaarten zodat je deze traktatie voor jongere groepen ook in een kleine versie kunt maken.

Je vindt alle beloningsmaterialen hier.

Ik weet dat het niet altijd makkelijk is om traktaties te bedenken voor kinderen in de bovenbouw, maar ik hoop dat ik je hiermee misschien heb kunnen inspireren.

Oh ja, met de posters en stickervellen die je over houdt kun je ook leuke cadeautjes maken. Zo maakten we voor een vriendje van Milan eenzelfde cadeautje met daarin nog een pakje Pokémon kaarten.

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Henriette
  14 oktober 2021 / 07:03

  Dat ziet er leuk uit! Ik hoef nooit traktaties voor te bereiden. Onze basisschool is een gezonde school waar een geen traktatie beleid is. Ipv trakteren mag de jarige een cadeau grabbelen.

 2. Janneke
  14 oktober 2021 / 08:03

  Hier elk jaar ijsjes, zomerkindjes dus iets makkelijker. Hoewel een beker ijs met slagroom en sprinkles, dat lust ik in de herfst/winter ook wel.
  Uit deze kaarten mag de jarige altijd 1-tje kiezen, dus als traktatie dan niet zo leuk bij ons op school dan. Maar jij hebt het wel heel gezellig gemaakt en het zal vast in de smaak vallen bij de kinderen in zijn klas.