Home + Mini shoplog | Broeken voor de jongens!

Mini shoplog | Broeken voor de jongens!

Dit is de eerste blogpost waarin ik kleding laat zien voor beide jongens. Wat een gek idee eigenlijk! Oh ja, dit is overigens niet gesponsord, ik heb gewoon af moeten rekenen bij de kassa 😉 Het kwam eigenlijk allemaal omdat Milan zijn favoriete skinnyjeans van H&M ging slijten. Het irriteerde me, maar omdat het zo’n fijne broek is, werd hij toch iedere keer weer uit de kast gepakt. Het kon ook nog prima, maar ik ben wat kinderkleding betreft echt een enorme zeur.

Die fijne skinnyjeans was van H&M en het was de super stretch skinny van €19,99. Juist omdat er zoveel stretch in zit, zat hij ook zo lekker. Hij stond mega leuk met lage sneakers eronder en met zijn Converse gympen was hij helemaal zo stoer en eigenwijs.

Maar goed, tijd om afscheid te nemen van deze broek en te kijken of er nieuwe waren. De afgelopen tijd kon ik er geen één vinden, ook niet bij H&M zelf, die zo mooi zat. Tot afgelopen week dan…

Skinny jeans voor Milan

Deze stoere bikerbroek is een nieuwe favoriet! Deze heeft hij al aan gehad en wat staat hij mooi! Ik was even bang dat hij te lang was, maar dat was gelukkig niet zo. Milan is blijkbaar langer dan ik nog steeds denk. Deze broek kost €24,99 bij H&M.

Ook deze broek vond ik fantastisch! Ook een skinny, maar deze heeft hij nog niet aan gehad. Ik ben heel benieuwd hoe deze staat. Deze stoer jeans kost overigens €19,99.

Broekjes voor de baby

Ook voor de baby kon ik het niet laten om broekjes te kopen. Ik zag dat hij al ontzettend veel blauw en grijs in de kast heeft en ik miste een kleurtje.

Dit mintkleurige broekje met luchtballonnetjes in maatje 56 is toch té schattig?! Heel leuk met een vestje erop. En voor de prijs hoefde ik het niet te laten, want deze kost maar €5,99.

Vooral dat bovenste broekje vind ik geweldig! Dit was een setje van twee broekjes, maar ik ging voor het okerkleurige broekje met de maantjes. Eindelijk eens een andere kleur! Deze twee broekjes kosten €12,99 per set.

Dit was het alweer, maar ik ben toch best leuk geslaagd wat betreft broekjes al zeg ik het zelf 😉 Hebben jullie nog tips waar ik leuke broekjes voor de baby kan kopen, maar niet in de standaard kleuren? Laat het me weten in de comments hieronder.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties