Home + Zwangerschapsupdate #17 | Week 25!

Zwangerschapsupdate #17 | Week 25!

Een rustige zwangerschapsweek, maar op het gebied van werk was het alles behalve rustig en dat heb ik wel gemerkt! Op het werk was het mega druk. Normaal merk je twee weken voor de vakantie al dat het wat rustiger wordt en worden afspraken gepland na de vakantie. De afgelopen weken is het echter helemaal niet rustig en het lijkt erop dat dat de komende week net zo druk gaat worden. Normaal is vrijdag mijn vrije dag en nu zat ik om 7.00 uur ’s morgens al te werken voor mijn werkgever. Is natuurlijk geen verplichting en er is ook niemand die dit van mij  vraagt, maar het is gewoon druk, mijn leidinggevende heeft al vakantie en ik slaap er niet lekkerder op als het niet geregeld is.

Ach, over twee weken heb ik vakantie 😉

Nog zeven weken werken!

En door alle drukte van de week besefte ik dat ik in totaal nog maar zeven weken werk voor mijn verlof in gaat. Deze gaat over 10 weken in, maar ik heb ook nog drie weken vakantie. Zeven weken klinkt als heel weinig en het enige wat ik dacht was ‘hoe dan, daar heb ik nog helemaal geen tijd voor!’. Komt vast goed, maar voor nu klinkt het onmogelijk haha.

Harde buiken

Door alle drukte, ook voor Mamablogger gelukkig, had ik regelmatig last van harde buiken. Hier moet ik echt goed op letten. ’s Avonds de laptop uit en lekker Netflixen. Dat helpt echt, anders gaat het niet helemaal goed. Ik denk dat ik in totaal nog steeds 40 uur per week werk. En dan gaat al het andere ook nog gewoon door…

Bron afbeelding: Prenatal app

Bifi worstjes

Ik heb trek in een heleboel dingen die ik niet mag. Zo zou ik echt een moord doen voor een goede carpaccio en een lekker broodje filet american. En wat dacht je van flink wat stukken leverworst? Heerlijk! Om dat gemis toch een klein beetje goed te maken ben ik nu helemaal verslaafd aan Bifi worstjes. Salami mag niet, maar gedroogde worst zoals Bifi wel. Ik eet ze niet dagelijks, maar als het aan mij lag…

Vandaag weer naar de verloskundige

En vandaag mag ik weer naar de verloskundige. Eindelijk! Na vandaag mag ik om de drie weken gelukkig. Ik ben benieuwd wat ze allemaal te vertellen heeft. Ik hoop weer een mooi hartje te horen en wil het even hebben over de harde buiken en het feit dat fietsen echt steeds zwaarder wordt. Balen, want ik ben zo gek op mijn bakfiets! Ik moet er één hebben met een motortje haha.

Volgende week praat ik jullie weer bij over de verloskundige. Tot de volgende update!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *