Home + Milans Outfits voor Kerst | Het is stoer, zit lekker en is niet alleen leuk met Kerst!

Milans Outfits voor Kerst | Het is stoer, zit lekker en is niet alleen leuk met Kerst!

Ja, ik ben mij ervan bewust dat Sinterklaas nog niet in het land is, maar in veel families worden nu al de plannen gesmeed voor Kerst. Bij wie vieren we het dit jaar, brengt iedereen wat mee of koken de gastheer- en vrouw, wat doen we met cadeautjes etc.? De cadeautjes worden al gekocht om de kosten te kunnen spreiden en in ons achterhoofd denken we al na over onze outfits. Wat trekken wij zelf aan en wat trekken we de kinderen aan? Kopen we iets speciaals voor Kerst of kopen we juist iets wat daarna ook gedragen kan worden naar school? De feestdagen zijn immers al duur genoeg. Mijn voorkeur gaat uit naar dat laatste…

Twee kerstdagen, twee outfits?

Twee kerstdagen, misschien wel twee families en twee kerstdiners. Met kinderen is de kans heel groot op vlekjes op de kleding. Je kunt ervoor kiezen om dan ’s avonds nog de kleding te wassen voor de volgende dag, maar de vraag is of je daar echt op zit te wachten met Kerst. Het is dus wel handig om kleding te hebben voor beide dagen. Of je zorgt voor een extra trui voor na het eten waar lekker in gespeeld kan worden. De wat nettere kleding vouw je dan op en Het hoeft echter niet perse heel netjes. Ik ben zelf helemaal niet van de grijze pakken bij jongetjes, maar vind het juist leuk als het wat anders is dan anders. Daarnaast zijn het nog altijd kinderen die voor en na het eten lekker willen spelen met neefjes, nichtjes en/of andere familieleden. Het moet dus lekker zitten, mag best stoer zijn en we willen het ook nog aan kunnen trekken na Kerst.

Stoer en netjes tijdens het diner en gewoon cool tijdens het spelen! Ik heb voor Milan dé outfit gevonden!

Stoer en netjes tijdens het kerstdiner

Je zou kunnen kiezen voor een donkere broek; zwart of donkerblauw. Dat deed ik voorheen altijd, maar dit jaar besloot ik het over een andere boeg te gooien. Tegenwoordig zie je jongens broeken in steeds meer verschillende kleuren en bij Vingino vond ik een hele stoere in okergeel. De kerstdagen kunnen qua weerbeeld best grauw zijn, dus ik dacht, dit brengt wel vrolijkheid met zich mee. Hier kun je dan wat nettere schoenen onder dragen. Milan draagt onder deze broek zijn Dr. Martens schoenen. Dit ziet er dan zo uit;

De broek valt niet te strak, maar ook niet te wijd waardoor het er al snel wat netter uitziet. Zeker met wat nettere schoenen eronder.

Nu kun je ervoor kiezen om er een overhemd of jasje op te shoppen, maar omdat ik vind dat het lekker moet zitten koos ik dit keer voor een lekker vest. Er zijn veel leuke jongens vesten en Milan heeft dan ook veel sportieve vesten. Deze is echter een heel stuk netter en lekker zacht van binnen. Met een witte longsleeve eronder heb je al een complete outfit!

Haar netjes en misschien nog een toffe hoed op en je bent klaar voor het kerstdiner! Ik houd van deze stijl en vind het gaaf of netjes met stoer te combineren.

Even uitwaaien en lekker spelen

Veel gezinnen willen met Kerst nog even lekker uitwaaien. Twee dagen binnen is niet altijd bevordelijk voor de sfeer 😉 dus de kids uit laten razen is helemaal geen gek idee. Ik zei eerder al dat je dan het nettere vest kunt verwisselen voor een lekkere, zachte en warme trui waar heerlijk in gespeeld kan worden.

Dit is toch heerlijk? Even uitbuiken en lekker wandelen en gek doen. Even qualiynime met elkaar, want dat is uiteindelijk waar Kerst om draait; dat jullie samen zijn en genieten van de mensen om je heen. Lekker eten, spelletjes doen, films kijken, buiten spelen en andere gezellige dingen.

Alle kleding op de foto’s komt uit de nieuwe collectie van Vingino!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 11 november 2018 / 08:44

    Lekker stoer! Dat zou ook mijn keuze zijn.
    Terwijl schoonmoeder ons het liefste op sjiek ziet komen. Onze 7 jarige dame in een jurk met glitter en onze 4 jarige jongen in een blouse.

    Wij gaan na de Sint op kerstbklefing jacht. Iets nieuws hoort er wel bij!