Home + Milans Musthaves | Budget tipi van Zeeman

Milans Musthaves | Budget tipi van Zeeman

Soms loop je tegen iets aan en dan is het onmogelijk om dat dan niet mee naar huis te nemen. Het zou onbegrijpelijk zijn als je dat niet zou kopen 😉 Zaterdag liep ik de Zeeman binnen omdat ik op zoek was naar een slaapzakje voor Floris en we kwamen naar buiten met.. een tipi!

De tipi van Zeeman

Ik had hem nog nergens zien staan, dus ook niet in de folder. Bij binnenkomst zagen we hem wel en wat was hij leuk! De prijs was net zo leuk, want hij kost namelijk maar €14,99!

De tipi is gemakkelijk in elkaar te zetten. Je verbindt de vier stokken A met de vier stokken B, doet deze door de stof en rijgt het bijbehorende touwtje door de gaatjes. Klaar ben je! Hij is ook gemakkelijk uit elkaar te halen waarna je hem in de tas kunt doen en weg kunt zetten, ideaal!

Budget proof

We hebben weleens vaker gekeken naar een tipi, maar ze waren zeker in het begin nog heel erg prijzig. Later werden ze wel goedkoper, maar betaalde je alsnog minimaal €30,- en dat vond ik teveel voor een cadeautje tussendoor. Deze staat overigens heel erg leuk in onze nieuwe woonkamer, maar hij blijft er niet staan hoor. Ook wij bergen hem na het het spelen op haha.

Je kunt hem ook neerzetten op een kinderkamer. Je ziet veel zwart/witte, stoere kinderkamers en daar past hij perfect in!

Hij is dus budget proof én het is een leuk prijsje om cadeau te doen. Heb je binnenkort een kinderverjaardag, dan is deze tipi van Zeeman een cadeau om te onthouden.

Milan en Floris hebben hem in ieder geval al goedgekeurd 😉

Bijpassende poefjes

Oh ja, dat vergeet ik helemaal te vertellen: ze hebben er ook poefjes bij. Die hebben wij overigens niet gekocht, maar ik heb in de winkel wel foto’s gemaakt.

Deze poefjes kosten €6,99!

Wat vinden jullie van de tipi van Zeeman? Wij vinden hem superleuk!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Marjo v Leeuwen
  6 februari 2018 / 08:17

  Ik heb dezelfde tipi gekocht in november voor €30 bij de kwantum dacht ik. Hij is super!

 2. 6 februari 2018 / 08:20

  Superleuk daar gaat mijn idee dat ik zuiniger moet doen dat wordt zo hollen naar de zeeman

 3. Nan
  6 februari 2018 / 09:21

  Hij is leuk???… wordt ritje zeeman?!!! Bedankt voor de tip

 4. Marion
  7 februari 2018 / 15:21

  Hoi Marisca,

  Was die tipitent bij een gewone zeeman of een xl, mijn dochter is ook op zoek namelijk 🙂

  Groetjes Marion

  • 9 februari 2018 / 17:01

   Een XL. Ik heb gebeld. Nog eentje apart bij ons. Je kan reserveren.