Home + Milans Mode Musthaves! River Island retro anno 2018

Milans Mode Musthaves! River Island retro anno 2018

De scholen zijn weer begonnen en we shoppen zo langzamerhand weer voor het najaar. Winterjassen, nieuwe kleding en natuurlijk ook nieuwe schoenen, want ik weet niet wat de zon met de kinderen heeft gedaan, maar ze zijn in ieder geval weer flink gegroeid! Ik wilde voor Milan, naast alle basics, ook wat aparts. Iets waar niet alle kinderen in lopen, maar wat je toch heel goed kunt combineren. Het mag opvallen, maar moet ook weer niet té te gek zijn. ‘Gewoon bijzonder’ zullen we maar zeggen 😉 Bij River Island vond ik deze set en wat staat het hem gaaf!

River Island | Retro anno 2018

Afgelopen zomer zag ik voor Pat al veel bloemenprints in de winkels. Ik vind dat echt super tof en vond het juist jammer dat we voor kinderen zoals Milan niet zoiets konden vinden. In augustus kreeg ik van River Island een berichtje met de vraag of ik iets voor Milan uit wilde zoeken voor het nieuwe schooljaar. Natuurlijk wilden we dat! Terwijl het 36 graden was, keken wij naar truien en en winterjassen. Opeens zag ik daar de toffe bloemenprint op een sweater! Die wilde ik sowieso hebben! Verder koos ik voor een bordeauxrode track pants (broek met streep aan de zijkant). Het model van de broek deed mij erg denken aan broeken uit de jaren ’70. Ik vond het juist gaaf om zo’n broek met een retro gevoel te combineren met de trui die nu zo populair is.

Om de outfit met een totaal andere kleur af te maken kozen we er een knalgele winterjas bij uit. Deze combinatie pakte erg goed uit en resulteerde in een bijzonder vrolijke winteroutfit voor jongens, want er mag wel wat meer kleur in!

Milans eerste echte winteroutfit van 2018

Wat ik zo leuk vind is dat deze outfit echt opvalt en een beetje kleur in donkere dagen brengt. We rolden de broek wat op en Milan draagt zijn Dr. Martens eronder. Als het echt koud is kunnen we het nog combineren met toffe sokken.

Op deze foto’s zie je dat de trui ook een streep heeft aan de zijkant over de mouwen en de kleur die daarin zit komt ook weer terug in de broek.

De trui staat overigens ook heel leuk op een gewone skinnyjeans met hoge sneakers eronder. Je kunt dus mixen en matchen, maar de outfit blijft bijzonder door de kleuren en de print.

Anders dan anders

Dat is ook meteen wat ik weer zo leuk vind aan de nieuwe River Island collectie voor kinderen. Het is anders en je vindt de kleding niet in iedere winkel terug. Milan wordt ouder en zijn mening op het gebied van kleding is steeds meer uitgesproken. Het is leuk dat hij op die manier zichzelf kan uiten en kan laten zien wie hij is.

Vrolijk, stoer, kleurrijk, uitbundig en en kijk naar dat koppie, want hij is vooral heel erg lief!

Wat vinden jullie van zijn nieuwe outfit? Van welke kleuren houdt jouw zoon? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *