Home + De leukste nieuwe interieur musthaves van Kwantum!

De leukste nieuwe interieur musthaves van Kwantum!

Op Mamablogger vind je niet alleen maar mama gerelateerde blogs. Ik zeg altijd dat Mamablogger er is voor alle hippe moeders en dat ik schrijf over alles wat hippe moeders bezig houdt. Daar hoort interieur wat mij betreft bij. Ik vind het zelf ook heel erg leuk om zo nu en dan het één en ander te veranderen in huis en het thuis gezellig te maken. Ik kan al blij worden van de nieuwe accessoires in mijn vensterbank 😉 Vorige week liepen we door de Kwantum (gewoon omdat ik dat leuk vind ;-)) en maakte ik foto’s van de leukste nieuwe accessoires. En voor welke bank zouden jullie gaan?

Voor ik verder ga wil ik nog even benadrukken dat ik op geen enkele manier word gesponsord door Kwantum. Veel mensen denken nog steeds dat ik aan artikelen zoals deze verdien, maar niets is minder waar. Ik vind het echt leuk om er rond te struinen en er foto’s te maken. Kan er oprecht blij van worden!

Welke bank zou jij kiezen?

Ik wilde er even kijken voor een bank. Ik wil al een tijdje een nieuwe, maar vind het nog een beetje lastig. Het liefst eentje met een hoek. Ook houden we rekening met de katten, want ze verharen soms wel en dat wil ik wel makkelijk van de bank kunnen krijgen.

En toch viel ik voor een bank van velours… 😉

Hoe tof is deze groene bank?! Deze past perfect bij ons interieur en is zoooo mooi! Hij heeft alleen geen hoek en ik dat kattenharen er ook niet zo gemakkelijk vanaf gaan… Ik denk dat hij daarom toch afvalt.

Zo’n bank willen we al een hele tijd en stond hier nu ook. Deze is wel verkrijgbaar met een hoek. Hij gaat op de wishlist! Er komen dure maanden aan; de verjaardagen van de jongens, een nieuwe dakgoot en we gaan weg met de Kerst. Verder zijn er nog wat dingetjes dus een bank is nu geen prioriteit. Al is hij wel heel mooi…

Te gekke kastjes!

We liepen verder en kwamen de volgende kastjes tegen. Onwijs gaaf!

Deze zouden hier perfect passen, maar één dingetje is wat jammer en dat is dat de pootjes niet zwart zijn. Anders hadden ze perfect gepast in ons interieur. Maar mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw kastje, dan is dit wel een hele leuke!

Leuke accessoires voor aan de muur

Ik heb ze al op diverse Facebookgroepen voorbij zien komen; de wandrekken. Deze kun je op heel veel verschillende manieren decoreren, je kunt er alle kanten mee op. Ik wilde er graag eentje voor in de speelhoek van de jongens, maar Pat wilde er echt geen één. We hebben hem uiteindelijk dan ook niet gekocht. Duur zijn ze niet, ze kosten maar €25,-

Leuke wanddecoratie

Ik merkte dat er nog veel woonaccessoires bij moesten komen, want er was nog veel sale, maar ik kwam wel deze leuke wandrekjes tegen. Er waren twee formaten. De kleinste kost €9,- en de grote €12,-  Ik vind ze vooral erg leuk boven een bureau. Voor jezelf of op de kinderkamer. Die Scrabble letters zijn ook erg leuk!

Dit waren de leukste dingen die wij tegenkwamen, maar ik weet zeker dat er straks voor het najaar nog meer leuks te vinden zal zijn!

Enne, voor welke bank zouden jullie gaan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties

 1. Sandra
  14 september 2018 / 07:07

  Vind ze allebei gaaf maar ja idd kattenharen en geen hoek.. Dan ga ik voor de cognac kleur.. En kan je bij het kastje niet het onderstel zwart spuiten? Neem aan dat het een bouwpakket is

 2. Rianne
  14 september 2018 / 08:43

  Mag ik vragen of het eerste kastje van hout met 3 deurtjes ook op de kwantum site staat? Kan hem niet vinden ben nieuwsgierig naar de prijs ;).. hij is heel leuk! Zou de pootjes zwart verven..

 3. 14 september 2018 / 08:48

  Ik wil heel graag de cognackleurige bank maar mijn vriend wil er niet aan, bang voor vlekken enzo. Ik denk juist dat hij prachtig zal staan bij ons interieur

 4. Rebecca
  14 september 2018 / 22:29

  Ik vind ze allebei mooi. Maar met kinderen zou ik toch gaan voor een bank waarbij de de hoezen kunt wassen. ?