Home + Milans Mode Musthaves | Monkeys Design!

Milans Mode Musthaves | Monkeys Design!

Toegegeven, Milan stikt van de kleding, maar toch vind ik dat er altijd wat bij kan 😉 Ik vind het gewoon zo leuk! Ik kan bijvoorbeeld gerust een kwartier voor zijn kast staan en dan allerlei combi’s bedenken met zijn kleding. Zijn kledingkast is dan ook een mix van budgetkleding en wat duurdere (en duurzamere) kleding. Zo ontstaan dan ook de meest verrassende outfits. Toch slaag ik lang niet altijd bij ons in de stad, want we hebben niet zoveel winkels waar ze kinderkleding verkopen. Maar goed, online is gelukkig wel heel veel leuks te vinden!

Jongenskleding blijft altijd wel een dingetje. Het zijn vaak dezelfde kleuren (blauw en grijs) en vooral heel erg basic. Jammer, want ik houd juist van leuke en bijzondere printjes die je niet overal tegenkomt. Jongens vinden het toch ook leuk om er hip uit te zien?! Een nadeel wat betreft printjes, op sommige kledingstukken zit de print óp de stof in plaats van erin en dan gat het scheuren of wordt het vaal. Daar let ik altijd goed op, want op een gegeven moment wordt het minder mooi.

Ik heb echter een webshop gevonden met handgemaakte kleding voor jongens met de meest waanzinnige printjes die dus gewoon ín de stof zitten. Die stof blijft ook nog eens heel erg mooi en voelt lekker zacht aan.

En die webshop heet Monkeys Design!

Monkeys Design is de webshop van Margreet. Margreet is een echte jongensmama van maar liefst drie apenkoppen 😉 Ook zij liep aan tegen het feit dat er voor jongens soms zo weinig keuze is. Gelukkig voor ons is Margreet heel creatief en besloot zij zelf jongenskleding te gaan maken en zo werd Monkeys Design geboren.

Voor Mamablogger mocht ik een longsleeve uitzoeken en mijn oog viel meteen op deze retro robots. Milan wilde aanvankelijk liever de treinen (ook supergaaf!), maar koos uiteindelijk toch voor deze robots.

Een dag later kwam er een heel feestelijk ingepakt cadeautje binnen en dat was de trui! En zeg nu zelf, dit is toch een feest om open te maken?!

Eenmaal uitgepakt riep Milan al dat hij zijn nieuwe trui de volgende dag aan wilde naar school en voor weekendje weg moest ‘ie ook perse mee in de koffer.

Hij is wel heel gaaf hè? Milan vindt hem daarnaast heel lekker zitten en hij is ook niet stug. Dit is vooral fijn als er gym is op school, want dat is toch makkelijker aan- en uitkleden.

Verder ben ik groot fan van de treinen en de space longsleeves, maar ze zijn allemaal ontzettend leuk. Dus heb jij nog niet genoeg van cadeautjes, kijk dan vooral even bij Monkeys Design.

Wat vind jij ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *