Home + Milans Mode Musthaves | Bikerjack en Dr. Martens

Milans Mode Musthaves | Bikerjack en Dr. Martens

De wintercollectie hangt al lang weer in de winkels en ook wij zijn al winterjassen en schoenen wezen shoppen. Zo hebben we een rode winterjas van Vingino gekocht voor als het echt koud wordt en we hebben bij Zara een stoer leren jack gekocht voor de komende periode. Meer een ’tussenjas’.

Schoen vond ik dit jaar lastiger, want eigenlijk zag ik heel veel dezelfde schoenen en modellen als vorig jaar. Ik wilde in ieder geval hoge, leren schoenen. Ze moeten lekker lopen en hij moet ze zelf goed vast kunnen maken. Een rits is daarom ook wel heel handig.

Ik zag echter wel een trend. Voor dames zie je veel bikerboots en stoere kleding en ik zie dat voor jongetjes ook terug. Stoere laarzen met gespen én de Dr. Martens zijn weer helemaal terug van weggeweest! Ik houd ervan!

Patrick vond ze ook wel heel tof bij het leren jack dat we laatst al hadden gekocht dus we waren er vrij snel uit. Afgelopen zaterdag hebben we Milans voeten weer op laten meten, verschillende Dr. Martens gepast en uiteindelijk werden het deze stoer zwarte schoenen…

Bikerjack en Dr. Martens

Ik vind deze look wel heel erg tof al moet het niet te volwassen worden. Hij moet immers nog zeven worden en zit (nog) niet op een motor. Ik zorg daarom wel dat ik het combineer met een bloesje of een sweater met een polo eronder. Niet nog meer teksten, maar wel een lekker zittende outfit.

We kozen niet voor de gladde Dr. Martens met het bekende gele stiksel, maar deze van wat ruwer leer. Patrick vond deze stoerder en had ook gelijk. Meisjes dragen namelijk ook de gladde versie en ik denk niet dat Milan het leuk zou vinden als hij dezelfde schoenen zou dragen als een meisje op school of uit de klas.

Zelf kon ik vroeger overigens niet op Dr. Martens lopen tot mijn grote verdriet, want wat vond ik ze leuk! Ik vond ze te zwaar en was bang dat dat bij Milan ook het geval zou zijn. Niets is echter minder waar, want hij liep er meteen goed op weg. Fijn!

Wat vind je van deze stoere kleding voor een jongetje van zijn leeftijd? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *