Home + 4x to-do’s met de kids in Zuid- Limburg

4x to-do’s met de kids in Zuid- Limburg

De scholen zijn afgelopen maand weer begonnen en dat betekent dat de schoolvakanties er ook weer aankomen. Een mooi moment dus om met de kids een paar dagen weg te gaan. Een prachtige regio om eens te bezoeken is Zuid-Limburg. Deze bourgondische regio is ook ontzettend leuk voor gezinnen. Er zijn genoeg leuke activiteiten te ondernemen. Hier zijn vier tips voor leuke uitjes met kinderen in Zuid-Limburg!

Pretpark de Valkenier

Dit pretpark is leuk voor zowel jong als oud. De Valkenier is supergezellig familiepark. Er zijn zowel binnen- als buitenattracties. De spetterende attracties zijn oneindig en zorgen voor een dag vol plezier. Er zijn verschillende attracties zoals glijbanen, waterglijbanen en de Dancing Queen. In 2017 is het park ook uitgebreid met het Piratenland, waarmee het park met 25% is gegroeid. Zeker het bezoeken waard dus!

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is een van de mooiste en best bewaarde kastelen van Europa. Bij het kasteel zijn er ontzettend veel leuke dingen te doen voor kinderen. Het is mogelijk om het kasteel op je gemak te bezoeken. Maar een spannende kasteelspeurtocht is ook mogelijk. Het is ook mogelijk om onder begeleiding van een gids alle bijzondere plekjes te ontdekken. Een bezoek aan kasteel Hoensbroek is een belevenis voor jong en oud!

Kasteel Hoensbroek is ook ontzettend leuk voor kinderpartijtjes. Het is ook leuk om een kinderpartijtje te combineren met een leuke overnachting in een vakantiehuis voor 12 personen van Ulvend!

Space Jump

Space Jump is een ontzettend groot trampolinepark in Limburg. Er zijn tal van aangeschakelde trampolines en         andere jump activiteiten. Dit spring speeltuin is geschikt voor jong- en oud en met vijf verschillende onderling verbonden ruimtes perfect voor een dagje uit. De slogan van Space Jump is ‘Play with gravity’ wat ze ook echt waarmaken met hun geweldige trampolines. Voel je voor even gewichtloos!

Labyrint bij het drielandenpunt

Het drielandenpunt in Vaals, waar Nederland, België en Duitsland samen komen is een ontzettend leuke plek om te bezoeken met de kinderen. Bij het drielandenpunt is een ontzettend leuk labyrint waarin je eindeloos kan verdwalen. Het labyrint heeft sinds kort ook een nieuw vlinderdak en een spectaculair waterspeelplein. Een garantie voor een dag vol speelplezier!

Combineer met een overnachting

Kan je niet kiezen tussen al deze leuke activiteiten? Het is ook mogelijk om alles te doen tijdens een weekend of midweek Zuid-Limburg. Combineer je bezoek aan Zuid-Limburg met een overnachting. Kijk voor leuke mogelijkheden voor overnachtingen eens bij Ulvend. Hier vind je luxe familiebedrijven in Zuid-Limburg en de voerstreek!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Kim
  29 september 2017 / 21:23

  Wat leuk om te lezen ik woon in de mooie Voerstreek en wandelen vaak naar ulvend, ambachtelijk ijs eten en verse melk halen, je weet niet wat je proeft ?

  • 1 oktober 2017 / 14:11

   Dat is toevallig! Klinkt heerlijk! Misschien voor ons wel een goede optie voor komende zomervakantie…

   • Kim
    2 oktober 2017 / 18:55

    Het is heerlijk hier, en genoeg vakantiewoningen in de omgeving Aan de Voer is een hele leuke 2 vakantiewoningen op een boerderij ?

    • 11 oktober 2017 / 10:09

     Dat klinkt heerlijk, Patrick heeft er ook wel oren naar. Ik onthoud hem zeker, want wil komend jaar niet te ver rijden met een kleintje van nog geen één.