Home + Milan is 10! We hebben een tiener in huis!

Milan is 10! We hebben een tiener in huis!

Hiep, hiep, hoera, Milan is 10 jaar 🥳! 10 jaar geleden werden we voor het eerst ouders van een lief en prachtig mannetje en vanaf de allereerste seconde zijn we stapelgek op hem. Vervolgens knipper je een paar keer met je ogen en voor je het weet heb je een echte tiener in huis. De jaren vlogen voorbij en dat zal de komende 10 jaar niet anders zijn. De kinderen groeien en wij groeien met ze mee. Vanaf nu wordt alles wel een beetje anders…

Ik vond 10 worden echt een heel ding. Ik voelde mij heel volwassen en ik weet nog dat mijn oma destijds zei ‘nu ga je naar de dubbele cijfers, dat zullen nooit meer enkele cijfers worden’. Ik begreep goed wat ze bedoelde, maar dat was toch juist cool? Nu pas snap ik wat ze echt bedoelde. We sluiten een heel hoofdstuk af en beginnen aan een nieuwe. Eentje waarbij hij ons steeds minder nodig zal hebben. Zijn wereld zal steeds groter worden en wij zullen hem stukje bij beetje meer los moeten laten. Daar zie ik nu al tegenop 😅.

Maar zo ver is het nog niet. We genieten vandaag van een heel klein feestje met onze tiener als stralend middelpunt ondanks alles. We hebben hem vanmorgen al verrast met mega veel kaarten (zal ik binnenkort alles over vertellen en laten zien) en maken er gewoon wat van met elkaar. En we hebben taart dus dan komt het altijd goed haha.

Verder doen we rustig aan en heeft hij komende week vakantie. Genoeg tijd om zijn cadeaubonnen en gekregen geld uit te geven aan speelgoed dat straks weer mee moet naar het nieuwe huis 😅.

Lieve Milan

Allerliefste Milan, jij maakt al 10 jaar onze dagen nog leuker en mooier. Als ouder zijnde heb je iedere dag zorgen, maar dat maakt ons helemaal niets uit. We zijn stapelgek op jou! Je grapjes, je prachtige lach, creativiteit en hartelijkheid maken jou de allerleukste en allerliefste oudste zoon die je als ouders kunt wensen. We wensen je nog heel veel fantastische jaren toe en wij vieren alle feestjes graag met je mee!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. Roos
    18 oktober 2020 / 14:40

    Gefeliciteerd Marisa met je zoons!