Home + Mijn reis bucketlist | Deze bestemmingen hoop ik binnen enkele jaren te bezoeken

Mijn reis bucketlist | Deze bestemmingen hoop ik binnen enkele jaren te bezoeken

Enkele jaren geleden schreef ik dat reizen niet zo aan mij besteed was. Ik gaf er niet zo om. Hoe anders is dat nu. Ik weet niet zo goed wat er veranderd is, maar ik denk dat we ons meer bewust zijn van het feit dat we willen genieten en zoveel mogelijk mooie herinneringen willen maken met onze jongens. Onze vakanties naar Denemarken en Oostenrijk waren daar afgelopen jaar een mooi voorbeeld van. Daar haalden we alles uit wat erin zat. Heerlijk was dat. Dit jaar hopen we dat weer te kunnen doen in Spanje, maar er staan nog meer (korte) vakanties op onze reis bucketlist. Welke dat zijn lees je hieronder.

Kerstshoppen in Londen

Dit roep ik wel al jaren: ik wil zo graag een keertje kerstshoppen in Londen. De sfeer, de lampjes, de feestelijk versierde straten, een notenkraker kopen etc. Ik heb er een romantisch beeld bij en hoop zo dat dat in het echt ook zo zal zijn. Ieder jaar roep ik dit weer en ieder jaar komt er niets van. Misschien dit jaar?

Met mijn gezin naar Parijs

Dit is een serieuze optie voor de herfstvakantie. Ik wil heel graag met de trein naar Parijs en dan slapen in een hotel op loopafstand van het station. Mocht iemand nog tips hebben houd ik mij van harte aanbevolen. Vanuit daar zouden we dan de stad willen verkennen. Ik ben er zelf al een aantal keer geweest, maar mijn mannen nog niet dus hoe gaaf zou het zijn als we de stad met zijn vieren kunnen ontdekken?!

Het noorderlicht zien

Dit staat op heel veel lijstjes vermoed ik, want het noorderlicht is magisch. We hebben het vaak gezien op televisie, maar het lijkt me zo mooi om dit eens in het echt te zien. Een bijzondere reis, maar deze kan zeker niet ontbreken op onze reis bucketlist.

Een rondreis voor Amerika

Wij zijn nog nooit in Amerika geweest en daar zouden we zo graag eens naartoe gaan. Dat wordt flink sparen voor het überhaupt kan, maar het lijkt ons zo gaaf. Eten bij een diner, bekende plekken bezoeken én ik zou zelfs achterop een motor een stukje Route 66 willen rijden. Ik ben helemaal geen dare devil en we kunnen niet eens motorrijden, maar dat ultieme gevoel van vrijheid lijkt mij geweldig en zou ik zo graag eens willen ervaren. Motorhelm op en gaan. Ja, hier zou ik heel erg blij van worden. Wie weet komt het er ooit nog eens van.

Naar New-York

In het verlengde hiervan zouden we heel graag een lange tijd in New York willen verblijven. Ons neefje Stijn was afgelopen week een week alleen in New York en hij vond het fantastisch. Wij zijn net zo enthousiast geworden en een paar dagen is gewoon tekort om alles te zien wat we willen zien. Dit zou toch waanzinnig zijn?!

Een zonvakantie op Curaçao

Tot slot zouden we heel graag een keer naar Curaçao willen. We zijn nieuwsgierig geworden naar het eiland en zien regelmatig de mooiste plaatjes voorbij komen. Een relaxte zonvakantie zien we hier zeker wel zitten.

Genoeg te wensen dus, maar we hebben hopelijk nog heel wat jaren om dit te realiseren. Welke vakanties staan op jouw reis bucketlist?

 

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Debby
    23 mei 2022 / 18:53

    Ik wilde ook altijd kerst shoppen in Londen! Toen t in 2005 zo ver was toevallig vanwege een school uitje was ik zo teleurgesteld ?. De straat verlichting was leuk maar op Trafalgar Square waar DE grote kerstboom staat daar hingen niet eens vallen of lichtjes in ?. Ik hoop dat t nu beter is ??, kan niet wachten op je verslag!

  2. Albertine
    23 mei 2022 / 23:00

    Wij zijn samen naar Canada geweest en dat zouden we onze kinderen ook graag een keer willen laten zien.