Home + Mijn blij! lijstje

Mijn blij! lijstje

‘Blij lijstjes’, je ziet ze steeds vaker. In mijn favoriete weekblad Grazia staat iedere week onder de vaste column een klein lijstje met waar de redactie van Grazia blij van werd. Dit zijn dan dingen die de afgelopen week hebben plaatsgevonden of zijn aangekondigd. In Linda. staat een ‘Stom! lijstje’. Hierin vertelt een bekende Nederlander wat hij/zij allemaal stom vindt.

Ik vind heel veel stom, is voor mij niet zo moeilijk om op te sommen, maar wat maakt me dan allemaal blij? Ik ga hieronder mijn Blij! lijstje maken en dan ben ik daarna benieuwd naar jouw lijstje. En oké, ik geef toe misschien was ik ook wel gewoon wat inspiratieloos vandaag 😉 Anyway, here we go!

 1. Milan! (alles aan Milan)
 2. Patrick
 3. Mijn ouders die helpen waar ze kunnen en ons in alles steunen
 4. Bloggen
 5. De webshop + veel bestellingen
 6. Dat we nu ook in Gouda iedere zondag boodschappen kunnen doen (kon voorheen niet, in een dorp verderop wel)
 7. ’s Avonds op de bank even helemaal niets doen en genieten van de warmte en gezelligheid
 8. Mijn “nieuwe” baan!
 9. Social media in de breedste zin van het woord
 10. Lekker eten (en dan het liefst niet thuis, want geen afwas)
 11. Dat ik het eigenlijk wel heel cool vind dat ik het alfabet achterstevoren kan opzeggen
 12. Hoge bezoekersaantallen voor de blog en webshop
 13. Notitieboekjes, stempels, pennen etc. shoppen bij de Hema
 14. Shoppen in het algemeen
 15. Nieuwe spulletjes voor in huis
 16. Als er een blauwe envelop op de deurmat valt waarin staat dat we geld terugkrijgen i.p.v. moeten betalen
 17. Als de zon schijn en ik mijn dekbed lekker uit het raam kan hangen (hoe kneuterig is dat?!)
 18. Verse bloemen op de tafel
 19. Nieuwe foto apps (verslaafd aan)
 20. Gezellige (spelletjes) avond me vrienden

Oké, ik heb mijn punt gemaakt. Morgen een blog over hoe de stand van zaken is na een maand lang dagelijks bloggen, wat heeft het me tot nu toe opgeleverd en ga ik ermee door?

happy

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. addie van stijn
  2 februari 2014 / 11:16

  Blij dat alles niet als vanzelfsprekend wordt ervaren en we als ouders en grootouders worden gewaardeerd. Ga jij maar lekker door met je blij lijstje en je webshop……jij komt er wel zelfs met het alfabet achterstevoren…..

  • admin
   Auteur
   3 februari 2014 / 09:12

   En dan word ik weer blij van jouw reactie! XX

 2. Liefs Joke
  2 februari 2014 / 11:43

  Ik word blij van:
  verse bloemen
  voorjaarsgroen aan de takken
  bloemengeur
  een heel lekker gebakje
  een patatje en een croquet
  een nieuw kledingstuk
  als mijn haar geknipt is
  samen met een vriendin shoppen
  de eerste zonnestralen in de lente
  de vogels die weer zingen
  mijn eerste kopje koffie ’s morgens
  als mijn huisje weer fris is
  in een schoon bed stappen
  iemand ergens mee verrassen
  dankbaarheid als je iemand hebt geholpen

  een hele lijst zie ik nu maar ben vast nog veel dingen vergeten.

  Ik ben blij dat jij zo lekker in je vel ziet en de goede beslissing hebt
  genomen. XXXX

  • admin
   Auteur
   3 februari 2014 / 09:10

   Haha Joke, jij hebt ook al een blij! lijstje, leuk om te lezen! XX