Home + Mega Baby Shoplog!

Mega Baby Shoplog!

Afgelopen zaterdag hebben we drie grote babywinkels bezocht en bij alle drie zijn we niet met lege handen de deur uit gegaan. Ik vertelde een tijdje terug al dat ik nogal onrustig werd omdat we nog niet alles hebben van de babyuitzet. Nu zijn we heel wat weken verder, zijn we eigenlijk al een beetje aan het aftellen en nóg zijn we niet compleet. Hoog tijd dus om weer het één en ander erbij te shoppen.

Ik heb alleen de leuke dingen op de foto gezet, want van Sudocrème, zoogcompressen en thermometers worden jullie vast net zo blij als ik 😉 Niet dus…

Daarom een mega baby shoplog! Kijk je mee naar wat we hebben gekocht?

Ik heb al heel wat jasjes in mijn handen gehad, maar was wel heel erg fan van deze. Deze is van Baby Look, het eigen baby kledingmerk van Baby Dump en dit reversible jasje kost maar €15,95! Dit wordt dus zijn eerste jasje, lief hè?

Uit dezelfde serie komt dit pakje en deze kostte maar €9,95!

Ik wil een aardig voorraadje in maatje 50 en 56 aanleggen zodat we ook veel kunnen combineren. Milan spuugde bijvoorbeeld veel en die konden we soms wel drie keer per dag iets anders aantrekken omdat alles er onder zat. Dit broekje van Noppies kochten we in de sale bij Baby & Tiener. Hij kostte €10,99 en daar ging dan nog 40% korting vanaf.

Dit pakje van Name It is een maatje 56 en wat is ‘ie leuk! Patrick moest en zou deze meenemen. Ook deze kochten we in de sale. De originele prijs was €21,99 en ook hier zat 40% korting op.

Dit shirtje van Mexx vonden we fris en vrolijk en kostte €7,95. Ook dit is een maatje 56.

En weer terug naar good old Noppies! Dit broekje kostte voorheen €16,99 en ook hier kregen we 40% korting op.

Dit zijn van die dingen die helemaal niet leuk zijn om te kopen, maar wel heel noodzakelijk. We zagen ze en namen ze alvast mee. Dan hebben we ze maar in huis en kunnen we ze niet meer vergeten. Deze stopcontactbeveiligers kochten we voor €2,-

Een wipstoeltje hadden we ook nog niet en stond dus ook nog op het lijstje. Bij Baby & Tiener zagen we deze met wafelstof (ik ben gek op wafelstof!). We hebben ook een voetenzak voor de Maxi Cosi in dezelfde kleur wafelstof dus deze wipstoel viel meteen op. Hij kost bij Baby & Tiener maar €39,95 dus die ging mee!

We hadden al een badje, die heb  je eerder al kunnen zien, maar we hadden nog één badcape nodig en een stoeltje voor in het badje. Deze vonden we bij Milan ook zo fijn toen we hem na de kraamweek in het grote bad deden. Beiden zijn van Luma, net als het badje en ook in dezelfde kleuren. We kochten dit bij Baby Park, de cape kost €14,95 en het stoeltje €10,95.

We waren op zoek naar een mobiel voor boven het ledikantje met mint, maar die vonden we niet. Wel vonden we dit schattige popje. Milan was ervan overtuigd dat zijn broertje deze heel graag wilde hebben dus namen we hem mee. We kochten hem bij Babypark voor €5,95.

We zijn er nu echt bijna! Nu nog een flessenset, de laatste benodigdheden voor bij de kinderwagen, een luiertas en verzorgingsproducten. Ook shop ik bij Zeeman nog wat extra beddengoed en hebben we gekeken voor een co-sleeper. We kopen iedere keer wat en strepen zo iedere keer wat van ons lijstje af.

Ik denk daarom ook dat er daarom geen shoplog meer komt met spullen die we kopen tijdens deze zwangerschap.

We zijn er nu bijna, echt…

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 23 augustus 2017 / 07:54

    De kleertjes zijn zo schattig. Voor mijn gevoel meer keus dan ruim 3 en 6 jaar geleden toen wij een new Born in huis hadden.

    • 24 augustus 2017 / 18:37

      Dat vinden wij ook in vergelijking met zeven jaar geleden toen we kleertjes kochten voor Milan.