Home + Mattie Valk is niet de biologische vader van te vroeg geboren tweeling?

Mattie Valk is niet de biologische vader van te vroeg geboren tweeling?

Jeetje, wat een nieuws zo op de vroege morgen. Een aantal maanden geleden leefden we massaal mee met Mattie Valk van het populaire radio duo Mattie en Wietze van Q-music. Hij vertelde namelijk op de radio da hij vader zou worden van een tweeling. Na een jarenlange kinderwens was het dan eindelijk zo ver en Mattie straalde van geluk.

Het duo is ook steeds vaker op tv te zien en ook daar ging het regelmatig over het feit dat hij vader zou worden. Hij bleek later vader te worden van twee meisjes en Mattie kon zijn geluk dan ook niet op.

Helaas kwam de tweeling veel te vroeg ter wereld en niemand keek er dan ook van op dat Mattie al een lange tijd niet meer op de radio te horen was. Het is immer begrijpelijk dat hij zich volledig wilde richten op de zorg voor de twee meisjes. Naar omstandigheden maakten zij het goed, maar er was nog een lange weg te gaan.

Vanmorgen las Wietze een brief voor van Mattie met daarin nieuws dat niemand had verwacht: Mattie blijkt namelijk niet de biologische vader te zijn van de meisjes en hij en zijn vriendin zijn dan ook uit elkaar!

Dit is de brief:

Beste allemaal,

Zoals jullie merken heb ik even wat tijd voor mezelf genomen.

Mijn leven staat op dit moment bol van emoties waardoor ik mezelf moet terugvinden en herpakken. Dit kost meer tijd dan ik gehoopt had.

De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet.

Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.

Iets wat ik op het moment van schrijven nog steeds niet lijk te beseffen. Ik ben in de war.

Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.

Wel wil ik iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je altijd het minst ver.

Dit met Kirsten op een vredige manier en als volwassen mensen oplossen geeft me nu de meeste kracht en houvast.

De komende periode zullen we gaan gebruiken om ons verhaal af te sluiten, en daarna los van elkaar opnieuw te beginnen.

Bedankt voor al jullie liefde, en tot binnenkort.

Mattie

Ik vind dit zó sneu voor Mattie en hoewel ik dit soort nieuws normaal gesproken niet deel op Mamablogger wil ik Mattie via deze weg heel veel sterkte wensen om alles een plekje te geven. Het is vreselijk nieuws en zoals hij ook zeg, zo’n situatie kent alleen maar verliezers.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 2 mei 2016 / 10:55

    Ik had ook echt een brok in mijn keel toen ik het vanochtend las, zo zielig!

  2. 2 mei 2016 / 11:57

    Jeetjemina! Ik leefde al zo mee met hen en nu dit! Ze krijgen wel veel voor de kiezen zeg, maar ik begrijp de keuze om uit elkaar te gaan absoluut. Sneu zeg..

  3. 2 mei 2016 / 22:13

    Ik kreeg er kippenvel van. Ik weet dat hij niet wil dat men oordeelt, maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik mijn man zou bedriegen en hem zou voorliegen over het biologisch vaderschap.