Home + Mama’s Outfits | Dit droeg ik afgelopen week

Mama’s Outfits | Dit droeg ik afgelopen week

Het voelt een beetje alsof ik tussen wal en schip val momenteel. Mijn kast hangt vol met kleding, maar het merendeel is te groot en valt niet mooi meer. Zonde, maar natuurlijk wel ontzettend fijn, want dat betekent dat ik nog steeds aan het afvallen ben. Toch wil ik nu nog niet teveel nieuwe kleding kopen omdat ik nog niet in de buurt van mijn streefgewicht ben. In het voorjaar en van de zomer wil ik wel shoppen. Tot die tijd moet ik een beetje creatief zijn met de kleding die nog wel goed zit. Dit droeg ik bijvoorbeeld afgelopen week.

Mama’s outfits van afgelopen week

Van links naar rechts:

  1. Schoenen van Maruti, broek van Free|Quent en trui van Red Button.
  2. Schoenen: Nike Air Max 1 Madder Root. Broek en bloemen trui van Only en gilet van Mango.
  3. Schoen van Maruti, broek van Only, trui van Red Button en teddy gilet van Noisy May.

Van links naar rechts:

  1. Broek van Red Button, schoenen van Nike, groen shirt van Vila en vestje van JS Millennium.
  2. Broek van Only, schoenen van Diadora, blouse van &Co Woman en spijkerjasje van M&S Mode
  3. Broek van Only, schoenen van Maruti en trui van Red Button.

Dit waren mijn outfits van afgelopen week. De laatste dag heb ik de laatste outfit nog een keer aangetrokken, net zo makkelijk in het weekend. Toch vind ik niet alle outfits even leuk. Ik twijfel namelijk heel erg over de linker foto hierboven; de outfit met het groene vestje. Die broek zit inmiddels echt los en ik weet niet of ik dat nu zo leuk vind staan bij mij. Op de foto staat hij leuk, maar gedurende de dag voelde ik mij er niet zo happy in. Voor de afwisseling blijf ik hem nog wel even dragen, want hij zit natuurlijk wel onwijs lekker zo.

Ik vind het echt lastig en verval in beetje in dezelfde kleding momenteel, maar er een blogpost over schrijven helpt mij wel variëren ?. Welke van deze outfits vinden jullie het leukst? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *