Home + Budgettip | Action gaming tools voor tieners!

Budgettip | Action gaming tools voor tieners!

Ik heb weer een fijne budgettip! Dit keer eentje die gamende tieners wel kunnen waarderen. En jouw portemonnee dus ook, want wist je dat Action te gekke gaming tools verkoopt? Onze zoon kocht wat van deze tools van zijn zakgeld. Hoewel ik nog twijfelde of dit echt iets kon zijn, blijkt deze twijfel onterecht. Waarom? Dat lees je hieronder.

Wat zijn gaming tools?

Ik ben dus niet zo’n hippe moeder die überhaupt wist wat gaming tools zijn. Toen ik begon aan dit artikel vroeg ik aan onze zoon hoe ik dit moest noemen. Game producten? Hij keek mij aan zoals alleen tieners dat kunnen. “Nee mam, dit noem je gaming tools. Weet je dat niet?” Nee dus, haha.

Gaming tools zijn dus programma’s en hulpmiddelen die gamers helpen om beter te gamen. Of ze in ieder geval een betere ervaring geeft tijdens het gamen. Je kan hierbij denken aan bepaalde programma’s die je ondersteunen tijdens het spelen van games, maar dus ook aan de tools waarmee je gamed, zoals een toetsenbord of muis. En die gaming tools shop je dus bij Action!

Welke gaming tools Action?

Onze zoon begon met een soundbar en kocht er later een toetsenbord en muis bij. Het merk dat Action verkoopt heet ‘Battletron‘ en er zit led-verlichting in. Ik weet inmiddels dat tiener jongens en led-verlichting heel goed samengaan, haha. En ik moet zeggen, het heeft wel wat.

Op zijn kamer ziet het er dan zo uit:

Wat kosten deze tools?

Het is niet voor niets een heel fijne budgettip:

Totaalbedrag: €27,88. Dat is nog eens leuk shoppen! Als je overigens Googelt op de producten van Battletron, dan zie je dat Bol.com en andere webshops deze tools voor veel meer geld verkopen. Kijk daarom eerst bij de Action, dat scheelt een hoop geld.

Wat vindt onze zoon ervan?

We hebben deze gaming tools inmiddels al een tijd in huis en zijn oprecht verrast. De installatie ging supersnel (plug & play) en de kwaliteit is prima.

Installatie:
Gaat heel makkelijk. Je plugt de USB-kabel in je scherm of bijvoorbeeld PlayStation. Daarna kan je meteen beginnen.

Toetsenbord:
Ik vond de toetsen wat dik, maar onze zoon vindt deze wel fijn. In het toetsenbord zit gekleurde led-verlichting.

Soundbar:
Geluid is erg goed en de led-verlichting verkleurt.

Muis:
Werkt fijn en ook deze led-verlichting verkleurt.

Inmiddels heeft hij vrienden ook kunnen overtuigen. Zeker wanneer kinderen het van hun zakgeld moeten kopen, zijn deze tips welkom. Zoveel hebben ze immers nog niet te besteden en voor dit soort dingen is het ook niet nodig daar de hoofdprijs voor te betalen.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *