Home + Mama’s Musthave | De werkplanner van HEMA

Mama’s Musthave | De werkplanner van HEMA

Planners en notitieboekjes, ik krijg er geen genoeg van. En als ik dan weer een nieuwe planner zie, dan kan ik het niet laten deze te kopen. Uiteraard om jullie te laten zien 😉 Deze werkplanner van HEMA is echt heel handig en heeft eigenlijk alles wat ik in een werkplanner zoek. Er is heel veel ruimte voor je ’to do’s’, maar ook voor je losse notities, afspraken, belafspraken en reminders. Het fijne van dit alles is dat deze maar €5,- kost en maar liefst 100 bladzijdes heeft. Ik laat hem je zien!

De HEMA werkplanner is een boekje met een spiraal. Wat hem voor mij nóg completer had gemaakt is een harde kaft en een elastiek zodat hij niet open kan vallen in je tas, maar dan had ‘ie vast een stuk duurder geweest. Je zou er een los elastiek bij kunnen kopen. De inhoud is echter super praktisch en heel clean ingedeeld. Kijk maar:

Inhoud van de HEMA werkplanner

De inhoud van deze werkplanner verschilt in principe niet veel van bijvoorbeeld de werkplanner van Zoedt. Toch vind ik die van  HEMA net even wat praktischer ingedeeld en ik kan niet zo goed verklaren waarin dat ligt. Misschien wel door de strakke lijnen en het strakke lettertype. En je hebt meer notitieruimte, vooral dat laatste vind ik fijn.

Per dag gebruik je twee bladzijdes. De linkerbladzijde is bedoeld voor (bel)afspraken en dingen die je niet wilt vergeten. De rechterbladzijde is je to do lijst en er is ruimte voor notities. Die staan, super handig, rechts van je belafspraken. Als je dan aan het bellen bent kun je rechts nog wat notities mee schrijven.

Met 100 bladzijdes kun je behoorlijk lang met deze planner doen. Dat maakt deze planner ook nog eens een fijne budget vondst! Mijn huidige planner op het werk is vrij groot en zwaar dus misschien ga ik die ergens anders voor gebruiken en neem ik deze na de vakantie mee naar mijn werk.

Dus mocht je na de vakantie lekker uitgerust zijn en je werk opnieuw willen plannen, dan is deze werkplanner wat mij betreft een dikke aanrader! Je shopt deze fijne werkplanner hier.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *