Home + Mama’s Cadeautips | Gouden oorbellen!

Mama’s Cadeautips | Gouden oorbellen!

Nog minder dan 100 dagen tot de Kerst en dat leek mij een mooi moment om in de aanloop naar  de feestdagen cadeautips met jullie te gaan delen in de rubriek Mama’s Cadeautips. Met voldoende inspiratie voor jezelf, maar ook voor je partner, kinderen en andere familieleden. In deze eerste editie van deze reeks deel ik de mooiste 14 karaat gouden oorbellen met jullie. Deze zijn geschikt voor iedere gelegenheid en daarom het perfecte cadeau!

Een paar maanden geleden liet in een tweede gaatje in mijn oren schieten. Een wens die ik al langer had, maar telkens werd uitgesteld. Het kwam er gewoon niet van. Toch ben ik blij dat ik uiteindelijk gewoon die afspraak heb gepland, want ik ben er ontzettend blij mee. Ik vind het vrouwelijk en kan eindeloos mixen en matchen met verschillende, kleine oorbelletjes. Bij voorkeur gouden haha. Deze trend zien we niet alleen bij mij, maar we zien juist dat meisjes en vrouwen meerdere gaatjes laten schieten in hun oren zodat ze verschillende oorbellen kunnen combineren.

Wat ik leuk vind is dat met twee gaatjes de oorbellen juist beter opvallen en je van iedere simpele outfit een outfit maakt die altijd ‘af’ is doordat je er sieraden bij draagt.

De trend is dus mixen en matchen, maar wat zien we nog meer dit najaar?

Oorbellen trends dit najaar:

 • Verschillende kleine, gouden ringetjes en je hoeft niet dezelfde te dragen in elk oor.
 • Parels (zijn eigenlijk nooit uit geweest en juist heel leuk om te combineren met goud, zeker tijdens de feestdagen).
 • Initialen. Die zijn we ook aan kettingen en armbandjes, maar ook aan oorbelletjes. Hoe persoonlijker, hoe leuker!
 • Kleine symbooltjes zoals bijvoorbeeld een klavertje vier.
 • Kettinkjes aan je oorbellen.
 • Goud in combinatie met een mooie kleur.
 • Knopjes in combinatie met ringetjes. Alles kan!

 

De voordelen van 14 karaat gouden oorbellen

Naast het feit dat ze leuk zijn, zitten er natuurlijk ook voordelen aan 14 karaat gouden oorbellen. Een aantal noemde ik al aan het begin, maar ik zet ze toch nog even voor je op een rijtje:

 • Mensen met een allergie kunnen vaak wel tegen goud (dat is bij mij wel het geval).
 • Ze zijn tijdloos.
 • Goed voor iedere gelegenheid.
 • Heel gemakkelijk te combineren bij iedere outfit
 • Blijven mooi.

Kortom, met al deze voordelen op een rij kan het dus niet anders dat dit het perfecte cadeau is om te geven of om jezelf te trakteren 😉 Wat vind jij eigenlijk van gouden oorbellen?

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *