Home + Mama Musthaves | Life coach op papier, de Purpuz planner

Mama Musthaves | Life coach op papier, de Purpuz planner

Aan het einde van 2016 blikken we graag nog een keertje terug op het oude jaar. Dingen waarvan het lijkt alsof ze gisteren zijn gebeurd, maar in werkelijkheid gebeurde dit bijvoorbeeld al in maart. Vervolgens besef je je dat het jaar wederom voorbij is gevlogen en vraag je je af wat er nu van die plannen, die je aan aan het begin van dit jaar had, terecht is gekomen. Heb jij al je doelen bereikt? Ik de mijne bij lange na niet!

Afgelopen week bedacht ik mij dat ik heel veel dromen en ideeën heb, maar ik ben ook bijna 31. Dat is nog heel erg jong, maar als ik veel wil bereiken moet ik nu wel echt stappen ondernemen. Je doelen behalen kost namelijk tijd. Het is een kwestie van hard werken. Het is niet zo dat ik op mijn 32e alles heb bereikt en lekker achterover kan leunen. Kortom, tijd voor actie!

Kiezen voor een coach?

Ik heb de afgelopen tijd ook veel nagedacht over een coach. Ik wil namelijk heel veel en hoewel er een rode draad doorheen loopt, gaan mijn gedachten alle kanten op. Welke stappen ga ik nemen in welke volgorde? Wat wil ik het liefste bereiken en wat is daarvoor nodig? Een coach kan daarbij helpen en mijn fysio wist een goede. Toch is een coach ook heel prijzig waardoor je die keuze niet zomaar even neemt. Er ging dus veel door mij heen de afgelopen tijd.

Een week of drie geleden was ik bij de Bruna voor decemberzegels en mijn oog viel op de Purpuz planner. Nu is een planner niet bijzonder, maar ik werd getriggerd door de woorden ‘life coach op papier’. Ik bladerde hem door en nam mij voor deze aan Patrick te vragen voor de Kerst. Dit was echter niet meer nodig, want bij toeval mocht ik deze reviewen voor Mamablogger!

De Purpuz planner is het idee van Clen. Clen had een droombaan als rechterhand van een directeur en had met succes het bedrijf in Engeland geïntroduceerd. So far, so good, maar het ging mis. Niet met het bedrijf, maar wel met Clen. Hij had alles gegeven en was helemaal op. De balans tussen werk en privé was zoek. Hij ging wel naar een coach en maakte een overzicht van zijn leven. En dat is precies was we allemaal wel willen: overzicht. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Door overzicht te creëren, wordt het gemakkelijker om je stappen te bepalen. Clen bundelde de tools van zijn coach in zijn eigen overzichtelijke Purpuz planner zodat wij hier ook mee aan de slag kunnen!

Wat vind ik van de Purpuz planner?

Ik vind het een heel overzichtelijke planner. Licht, duidelijk en inspirerend. Daarbij wordt alles uitgelegd en bepaal je zelf wat je wel of niet in wilt vullen. Daarnaast is dit ook een agenda, dus ook ideaal voor op het werk. Wij moeders zijn het overzicht ook vaak kwijt. We willen alles goed doen en dan ook nog eens succesvol zijn. Dat kan, mits er een goede balans is…

Ik heb mij voorgenomen om iedere maand mijn doelen erin te zetten voor Mamablogger én mijn werk en wil hem gebruiken in combinatie met mijn blogplanner. Aan het einde van iedere maand is er ruimte voor reflectie, je staat stil bij wat er afgelopen maand allemaal is gebeurd en wat je wel of niet hebt bereikt.

Op deze manier hoop ik natuurlijk veel doelen te bereiken zodat ik aan het einde van het jaar daar weer mee door kan.

Ik kan de Purpuz planner dus echt aanraden en kan niet wachten totdat het 1 januari is. Laat dat nieuwe jaar maar komen, tijd om nog meer te bereiken! Je koopt deze planner onder andere bij Bol.com.

Hoe wil jij je doelen bereiken? Lijkt deze planner jou ook wel wat? Laat het  me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 28 december 2016 / 08:33

    Mij was-ie eerder ook al opgevallen. Heb zelf de online versie geprint. Eerst kijken of ik ‘m blijf invullen, want dat is mijn probleem met agenda’s.

    Wat doelen bereiken betreft, wil ik heel graag mijn bedrijf verder laten groeien. Alleen besef ik me dat dat hele opgave is nu ik zwanger ben (27 weken) en we ons eigen huis gaan bouwen. Er komt nogal wat op ons af. Het wordt dus spannend. En heb me voorgenomen dat groei in dit jaar ook al zit instabiliteit. Zoveel factoren die nu invloed hebben.

    Qua blog heb ik wel echt een streven: ik wil de bezoejers terug die ik anderhalf jaar geleden achterliet. Hoever we daarna komen, zien we dan wel. Had vaste schare fans die iedere column verslonden, die gun ik nu weer hun vermaak en inspiratie.