Home + Low Budget Speelgoedtip | Deze Brandweerman Sam kazerne shop je heel goedkoop bij Action

Low Budget Speelgoedtip | Deze Brandweerman Sam kazerne shop je heel goedkoop bij Action

Speelgoed van Brandweerman Sam is hartstikke duur. Zo kochten wij 1,5 jaar geleden de mini koffertjes  die je mee kunt nemen en deze waren al behoorlijk prijzig. Superleuk, maar echt prijzig. Het zijn geen kleinigheidjes die je even tussendoor geeft. Afgelopen zaterdag liep ik door de Action en daar spotte ik opeens een grote doos met een Brandweerman Sam kazerne voor maar €14,99 inclusief kleine Wallaby helikopter! Ik vroeg mij af of het wat zou zijn voor dit bedrag en besloot de gok te wagen. Ik kocht hem en zette hem in elkaar. Ook keek ik online en zag hem bij diverse webshops voor €29,99 staan. Twee keer zo duur dus. Maar krijg je waar voor je geld en is ‘ie echt leuk? Ik laat het je zien!

Brandweerman Sam kazerne bij Action

Deze brandweerman Sam kazerne is van het merk Dickie Toys en wel wat kleiner dan de kazernes die je ziet in de speelgoedwinkels. Milan heeft er nog een aantal en hoewel die groter en vooral ook duurder waren, vond ik de kwaliteit eerlijk gezegd ook niet “je van het”… En dan neemt het ook nog eens enorm veel ruimte in beslag. Ik was daarom vooral heel erg benieuwd naar de kwaliteit van deze kazerne. Voor de volledigheid kocht ik er bij Action nog een kleine Jupiter bij voor €4,99 (in vergelijking met de kazerne dan wel weer duur) en ik ging aan de slag. Uitpakken maar!

De kazerne bouwen

Je moet de kazerne nog wel in elkaar zetten toen ik de doos openmaakte schrok ik heel even van het aantal onderdelen. Ik vreesde meteen voor de stevigheid. Zou alles wel goed in elkaar klikken? En ik ben een koningin in het scheef plakken van stickers. Ik vreesde daarom ook een beetje voor mijzelf 😉

Het boekje wat erbij zit is heel duidelijk en alles verliep eigenlijk heel snel. Alles klikte echt goed in elkaar en ik heb geen moment gehad dat iets niet paste. Alles wat “klik” moest zeggen, zei ook “klik” haha. En die stickers? Ach, ik heb mijn best gedaan 😉

Het eindresultaat!

Voor ik het wist stond ‘ie in elkaar en ik werd er heel blij van! Geen onnodige kleine onderdelen, geen gedoe met in elkaar zetten, behoorlijk stevig en compact. Hij valt niet half uit elkaar als je hem wilt verplaatsen bijvoorbeeld. De afmetingen zijn 48 x 26 x 23 cm.

Deze Brandweerman Sam kazerne is echt een aanrader en zeker voor dat geld. Ik heb gezocht en zag hem in diverse webshops voor €29,99, maar heb hem ook gezien voor €34,95! Daar heb je er bij Action twee voor met nog een extra autootje. Nu koop je er waarschijnlijk geen twee ;-), maar ik noemde het even om het verschil aan te geven.

Mocht je er eentje willen, ga dan zeker even snel langs Action.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *