Home + Low Budget Kids | Lidl komt met 3-in-1 budget kinderwagens, kinderstoelen en een buggy

Low Budget Kids | Lidl komt met 3-in-1 budget kinderwagens, kinderstoelen en een buggy

Zo nu en dan speur ik de webshop van Lidl rond op fijne budget koopjes. De ene keer ben ik niet zo heel enthousiast en de keer erna vind ik zoveel leuks dat ik het graag met jullie wil delen. Dat is nu ook het geval, want Lidl komt weer met twee nieuwe combi kinderwagens, mooie kinderstoelen en zelfs een degelijke buggy! En die zijn een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan de kinderwagens van bekende merken.

De nieuwe kinderwagens van Lidl

Ik heb eerder geblogd over de kinderwagens van Lidl. Deze kinderwagen zijn echter anders omdat dit 3-in-1 kinderwagens zijn. Er zit dus een niet alleen een kinderwagenbak bij, maar ook een autostoeltje en de wagen is om te bouwen tot wandelwagen. Van deze combiwagens heeft Lidl twee merken: Kinderkraft en Chicco. De eerste zegt mij niets, maar Chicco ken ik wel. Voornamelijk van de wipstoeltjes vroeger. Ik weet nog dat mijn neefje een Chicco wipstoeltje had. Met kinderwagens van dit merk ben ik niet bekend. De Kinderkraft kinderwagen is te gebruiken tot 13 kilo en de Chicco kinderwagen tot ongeveer 3 jaar.

De Kinderkraft kinderwagen

De Chicco kinderwagen

Hoewel beide wagens niet duur zijn, zit er toch nog €100,- verschil tussen deze twee kinderwagens. Die van Kinderkraft kost €229,- en de wagen van Chicco kost €329,-. Beide wagens zijn er in verschillende kleuren. Als ik nu zou moeten kiezen, gaat mijn voorkeur toch uit naar de wagen van Kinderkraft, omdat ik dat model net iets mooier vindt.

Je vindt de kinderwagens van Lidl hier.

De buggy van Lidl

Dan de buggy. Deze lijkt eigenlijk heel erg op de buggy die wij ook hebben. Deze is van het merk Britax Römer. Het gaat om het model B-Agile 4. Deze buggy is met één hand in te klappen en de rugleuning is verstelbaar. Omdat de rugleuning plat kan, kan je kindje er ook in slapen als jullie een dagje weg zijn. De kap is voorzien van zonwering en de beugel biedt extra bescherming. Tot slot zijn de wielen er eenvoudig af te halen.

De buggy is verkrijgbaar in drie kleuren en kost €199,- Mijn voorkeur zou overigens gaan naar de zwarte buggy.

Houten kinderstoelen

Op zoek naar een goede, degelijke kinderstoel die met je kind meegroeit? Die zijn er ook! Er zijn twee varianten: de houten kinderstoel die veel weg heeft van de Tripp Trapp. Deze kost echter €59,99 en is van het merk Safety First.

Ik vind zelf de zwarte en grijze heel erg gaaf!

Dan is er nog een bijzondere kinderstoel. Dit is een 2-in-1 kinderstoel waarbij je een deel van de poten eraf kunt halen. Zo creëer je eigenlijk een gewone stoel voor je kind die bijvoorbeeld weer perfect is voor in een zithoek.

Deze stoel is van het merk Kinderkraft (net als de kinderwagen die ik hierboven liet zien) en kost €84,99. Beide kinderstoelen zijn echt heel gaaf en zien er heel stevig en degelijk uit. Lijkt mij het proberen waard.

Mocht je nog op zoek zijn naar (één van deze) babyspullen, dan hoop ik dat je hier wat aan hebt. Komende week zijn deze items te vinden in de weekdeals, maar je kunt ze online al bestellen in de webshop van Lidl.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *