Home + Lijstje van de Week | 5x favorieten uit de nieuwe Wibra folder

Lijstje van de Week | 5x favorieten uit de nieuwe Wibra folder

Het is vrijdag en dat betekent weer een nieuw Lijstje van de Week! Dit keer met vijf musthaves uit de nieuwe Wibra folder. Het was niet moeilijk om een keuze te maken, want in deze folder staat wel heel veel leuks! Dit zijn mijn vijf favorieten en daarna wordt het rennen naar de Wibra 😉

1. Lekkere budgetproof sweaters

Ik ben mijn kledingkast aan het verduurzamen en koop heel wat minder fast fashion, maar hoe gaaf zijn deze sweaters?! Jeans en sneakers eronder en klaar ben je! Fijne, tijdloze sweaters waarmee je in het voorjaar zo naar buiten loopt. De sweater is verkrijgbaar van maat S tot en met XL en kost maar €12,99!

2. Canvas tassen

Ik ben gek op grote, canvas shoppers en deze zijn wel heel vrolijk! Ideaal voor de boodschappen of een dagje strand. Ik vind zelf vooral de groene combinatie heel erg tof. De tas kost €4,99 en Wibra heeft ook bijpassende, gekleurde riempjes. Zo stijl je je outfit helemaal af.

3. Softshell jassen, maar dan voor een Wibra prijsje!

De afgelopen jaren droeg ik in het voorjaar graag softshell jassen. Vooral op de fiets vind ik het heerlijk. Die jas was echter niet zo budgetproof en de rits was in no time kapot. Zo zie je maar dat duurdere merken niet per definitie beter zijn. Dit is een fijne prijs om uit te proberen. De jas is er in drie kleuren en loopt zelfs tot en met maat 54/56.

Voor de kinderen zijn er fijne regenjasjes. Voor de meiden met een leuke print en als ik eerlijk ben, had ik een stoere print voor jongens ook wel heel leuk gevonden. Ze zijn er ieder geval in diverse kleuren, waaronder geel. Ik ben gek op gele regenjasjes met gele laarsjes, haha!

4. Fijne multi organizers

Dan iets heel anders dan kleding: de multi organizers. Die van Wibra kun je overal voor gebruiken. Van de koelkast tot de voorraadkast, maar dus ook voor make-up, sieraden en zelfs knustelspullen. Hier ga ik altijd heel goed op, want ik hou van opgeruimd en netjes (al moet je nu niet verwachten dat onze laatjes er zo uitzien hoor). Deze zijn er in diverse formaten en zijn ontzettend populair.

5. Denim gilets en jasjes

Tot slot nog een tip voor de meisjesmoeders: deze denim gilets en jasjes. Ik wil nog even langs de winkel om te kijken of de jasjes ook nog leuk zijn voor Floris, want deze zijn ideaal en staan altijd zo schattig. Ik hoop daarom dat deze wat neutraler zijn dan de gilets, want die vind ik wel echt voor meiden. Desalniettemin zijn ze ontzettend tof dus mocht deze niet ontbreken tussen mijn vijf favorieten.

Welke van deze vijf items uit de Wibra folder vind jij het leukst?

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *