Home + Lifestyle | Dit zit er in mijn werktas

Lifestyle | Dit zit er in mijn werktas

Laatst liet ik jullie een shoplog zien van wat ik allemaal bij Bristol heb mogen shoppen. Ik liet onder andere een nieuwe tas zien die ik gebruik voor mijn werk. Een simpele, zwarte tas (geen echt leer), maar superfijn om mee te nemen met heel veel opbergruimte. Er past zelfs een laptop in! Dat vind ik altijd handig als ik een cursusdag of congres heb, maar normaal gesproken neem ik die niet mee. In deze blogpost laat ik zien wat ik wel iedere dag meeneem naar mijn werk en dat is eigenlijk best veel!

Dit prop ik allemaal in mijn werktas

Tijdens het maken van de foto’s realiseerde ik mij hoeveel ik eigenlijk meesleep iedere dag. Het is fijn dat het er toch allemaal in past zonder dat de tas op knappen staat haha.

De tas beschikt over diverse vakjes die ik eigenlijk niet gebruik waarvoor ze bedoeld zijn haha. Zo stop ik mijn zonnebril in het vakje voor de telefoon en doe ik mijn sleutels in het vak voor de laptop. Het pasje van mijn werk doe ik in het vakje met de rits, omdat ik die echt niet kwijt moet raken, deze heb ik namelijk nodig om in te loggen op mijn computer. Verder probeer ik hem iedere ochtend (althans, de dagen dat ik naar kantoor ga) zo overzichtelijk mogelijk in te richten. Een hele uitdaging, want dit neem ik allemaal mee:

 • Schrift en pen
 • Portemonnee
 • Toilettastje met extra kladblok
 • Zonnebril
 • Sleutels
 • Personeelspas
 • Deo
 • Handcrème
 • Zakdoekjes
 • Borstel
 • Bakje fruit (maakt Patrick altijd voor mij klaar)
 • Wat lekkers (de Twix deel ik altijd met een collega)
 • Brood (normaal bestelde ik iedere dag een broodje, maar omdat we gaan verhuizen en ik daardoor beter op mijn geld wil letten neem ik weer brood mee)

Er staat één ding niet op de foto en dat zijn mijn medicijnen tegen de benauwdheid. Die neem ik niet dagelijks in, maar ik vind het een fijn idee als ik ze bij mij heb. Stelt toch gerust.

Verder liggen er ook een aantal dingen op mijn werk zoals oordopjes, een oplader voor mijn telefoon, markeerstiften etc. Die neem ik niet iedere dag mee naar huis.

Mijn tas is nu nog netjes

Ik moet eerlijk bekennen dat het er nu allemaal nog netjes uitziet. Over een tijdje zit de tas vol met losse papiertjes, drie Liga’s die ik niet op heb gegeten etc. Ik probeer het altijd bij te houden, maar mijn tassen zitten na verloop van tijd altijd vol met troep, zo ook mijn deze tas.

Ik heb de tas gekregen van Bristol en hij kost €34,99. Ze hebben nog meer leuke modellen die je kunt gebruiken als werktas.

Wat stop jij allemaal in je werktas? Net zoveel als ik of juist helemaal niet? Klets mee in de comments hieronder, op Facebook of op Instagram

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *