Home + Diary | Op TV, barbecue, bijkletsen met collega’s en een weekendje weg!

Diary | Op TV, barbecue, bijkletsen met collega’s en een weekendje weg!

Geen week is hier hetzelfde, dat blijkt maar weer. Zo hadden we de laatste barbecue in de tuin met de buren, was ik afgelopen week live op TV bij SBS6, kletste ik bij met collega’s en gingen we een weekendje weg. We waren namelijk uitgenodigd op een persreis en dat was een hele belevenis. Kijk je mee naar deze bijzondere week?

Maandag

Terwijl ik de bedden van de jongens opmaak, liggen ze languit in ons bed. Goedemorgen!

Dan vouw ik nog maar even een was weg, al moet ik ze daarna nog echt wakker gaan maken.

Het is nog niet veel, maar ze zijn wel lekker: bramen uit eigen tuin bij het ontbijt!

Voor we weggaan pak ik nog een cadeautje in voor onze jarige manager.

’s Middags word ik gebeld of ik in het programma ‘Dit vindt Nederland’ op SBS6 wat wil vertellen over verkeersveiligheid rondom scholen. Dat vind ik wel leuk dus moet ik om 18:00 uur klaarzitten om het geluid te testen. Om 18:30 uur begint het programma en wij zijn het tweede item. Dit is hoe ik het programma kon volgen op mijn laptop.

En dit is hoe het er op tv uit ziet! Het was leuk om mee te maken.

Dinsdag

Vandaag werk ik weer een dag thuis. Laptops staan klaar en beginnen maar!

Floris is ook gewoon thuis en dat betekent dat hij langer dan ik zou willen op de tablet zit. Ik vind daar zelf ook iets van, maar ik moet ook gewoon werken. Het blijft een beetje dubbel en ik weet niet zo goed hoe ik dit anders zou moeten doen.

’s Avonds zetten we nog één keer de barbecue aan, samen met de leukste buurtjes. Dit is de laatste keer deze zomer, maar waarschijnlijk ook de laatste keer in deze tuin. Het is supergezellig en we realiseren ons dat we dit enorm gaan missen.

Woensdag

Even nog wat boodschappen doen met Floris voor we Milan weer uit school gaan halen.

Als Milan thuis is en de jongens eten, flans ik deze cadeautjes in elkaar voor de Dag van de Leidster. Deze kan Floris morgen aan zijn juffen geven.

Tijd voor de musicalles van Milan!

Na het eten scoor ik voor het eerst sinds 1,5 jaar weer een Too good to go box. Dit keer eentje van HEMA. Milan en ik rijden heel snel heen en weer voor we weer naar het zwembad gaan.

En daarna weer gauw door naar het zwembad. Vandaag ben ik extra trots op Milan, want hij bewijst vandaag dat de aanhouder wint. Wat een doorzettingsvermogen heeft hij!

Donderdag

Voor we weggaan moeten we nog even stofzuigen. Op dat moment word ik gebeld door mijn werk. We moeten halsoverkop nog iets aanpassen en dus moet ik snel nog even mijn werklaptop aanzetten. Ondertussen pakt Milan de stofzuiger en die gaat aan de slag. Wat hebben we toch een fantastisch lief kind!

Na een hele dag werken kom ik weer thuis bij mijn mannen. Floris eet een koekje en zegt dat dit het lekkerste koekje ooit is. Uh, oké, een kinderhand is snel gevuld ?.

Ik laat mijn nagels weer doen en kies één van de nieuwe herfstkleuren van O.P.I.

Het wordt de kleur rechtsboven. Deze heet ‘Fall-ing for Milan’. Tja, dan kun je als moeder van een Milan toch niet anders? Het is al donker als ik thuis kom dus kan ik helaas geen goede foto meer maken.

Vrijdag

Omdat we komend weekend weggaan wil ik zoveel mogelijk was wegwerken. Er gaat één was in de droger en deze witte was hang ik buiten voor we naar school en naar het werk fietsen. Kan dat mooi de hele dag drogen in de zon.

Ik ga zo met een collega op visite bij een andere collega, maar voor ik word opgehaald kijken we natuurlijk de persconferentie. We wisten het eigenlijk al, maar de berichten zijn natuurlijk niet gunstig. Ik maak me best een beetje zorgen.

’s Avonds bij mijn collega Patty. We kletsen gezellig bij.

Zaterdag

We zijn dit weekend uitgenodigd voor een persreis naar zuidoost Friesland. We mogen overnachten in een te gekke stacaravan, er stond een picknickmand op ons te wachten, we gingen naar het museum en we mochten uit eten. Wat is het toch gaaf en bijzonder om zulke dingen mee te mogen maken. We zijn echt heel erg verwend! Deze week doe ik een uitgebreid verslag van dit weekend en vertel ik waar we precies zijn geweest, want geloof me, dit zijn echt superleuke tips voor een weekendje weg!

Zondag

We gaan vandaag alweer op tijd op stap, want we hebben nog een leuk programma voor de boeg. We ruimen de gezellige stacaravan op en nemen afscheid van de geitjes op het park.

Daarna worden we verwacht bij Balorig Heerenveen, naast het Thialf. We worden er super hartelijk ontvangen er staat van alles voor ons klaar, wat een luxe! ☺️ Na afloop mogen de jongens nog wat grabbelen en ze krijgen een cadeautje mee.

Na Ballorig zijn we uitgenodigd bij het Hof van de Koning in Heerenveen. Hier mogen we lunchen en ook hier worden we super enthousiast ontvangen. We krijgen een rondleiding en na het eten mogen de jongens zelfs hun eigen ijs maken in de keuken. Hoe bijzonder is dat?!

Daarna rijden we naar Gouda. We moeten nog uitpakken, een wasje draaien en we willen vroeg naar bed, omdat Patrick morgenochtend al om 4:00 uur weg moet.

Wat.Een.Week!

We zijn benieuwd wat de komende week ons weer brengt. Fijne week allemaal!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Christine
  21 september 2020 / 05:28

  Wat een leuke week vol verrassingen zeg!
  En die naam van de nagellak, zo tof!!
  Jullie weekendje weg ziet er heerlijk uit..
  Geniet lekker na op deze werkdag, fijne week!