Home + Lifestyle | 4x de leukste ideeën voor date-avondjes in huis

Lifestyle | 4x de leukste ideeën voor date-avondjes in huis

Zijn jullie kinderen een avondje of weekendje bij jullie ouders logeren? Dan is dit het perfecte moment om een romantische date thuis te beleven. Hoe heerlijk is het om weer even met z’n tweetjes thuis te zijn, zonder dat één van jullie naar boven moet omdat een van de kinderen een nachtmerrie heeft of niet kan slapen? Maar wat doe je als je kinderen niet thuis zijn? In dit artikelen geven wij je 4 leuke ideeën voor een date-avond thuis. 

Diner uit eigen keuken

Het is heerlijk om samen met je lover bezig te zijn in de keuken. Ga overdag lekker naar de markt om lekker ingrediënten te halen en kook ‘s avonds samen de sterren van de hemel. Met een inbouw wijnkast zorg je ervoor dat je de lekkerste wijntjes op temperatuur hebt liggen. Wil jij helemaal uitpakken deze avond, dan is het natuurlijk super leuk om een wijntje per gerecht te serveren. In een wijnklimaatkast met twee zones leg je de wijnen op ieder een eigen temperatuur. Zo drink je een heerlijk koele witte wijn bij het hoofdgerecht en een rode wijn perfect op temperatuur bij het hoofdgerecht. 

Spelletjes avond

Daag elkaar uit met de leukste spelletjes. Ga heel de avond rummikubben, speel yahtzee of jullie favoriete kaartspel. Spelletjes zorgen ervoor dat jullie fanatieke kant naar boven komt en jullie gegarandeerd een leuke avond beleven. Zorg voor echt game snacks voor tussendoor en haal lekker biertjes of een fles wijn in huis om de avond helemaal af te maken. 

Filmmarathon 

Wat was de eerste film die jullie samen keken? Tijdens een filmmarathon beleven jullie jullie eerste date helemaal opnieuw. Een avondje film kijken kan natuurlijk niet zonder een mega bak popcorn. Hebben jullie al veel films gezien? Dan kun je via bijvoorbeeld Pathé Thuis de nieuwste films kijken voor een klein bedrag. Wil jij een complete thuisbioscoop maken? Kies er dan voor om een beamer en beamer scherm aan te schaffen. 

Leer salsa dansen

Houden jullie van dansen? Dan is het natuurlijk ook super leuk om samen een dansles te volgen. Dit is hét moment om dit op te pakken. Je kunt op Youtube verschillende soorten dansen oefenen, maar salsa is misschien nog wel een van de leukste en meest zwoele variant voor in de woonkamer. Trek je dansoutfit en -schoenen maar uit de kast en gooi die heupen los! 

Met deze vier dates voor thuis beleven jij en je lover de perfecte avond, en je hoeft daarvoor niet eens de deur uit! Veel plezier samen! 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *