Home + Diary | Voor het eerst 32 uur werken!

Diary | Voor het eerst 32 uur werken!

Dit was de eerste week waarin ik volledig mijn nieuwe rooster van 32 uur werkte en hoewel het druk was voelde het niet drukker dan anders. Een goed teken! Ik voelde mij wel schuldig, dat dan weer wel, maar terwijl ik dit typ heb ik twee ontzettend blije kinderen in huis. Ook dat is een goed teken toch? Kijk je mee naar de rest van de week?

Maandag

Terwijl ik het hele huis weer rond ren in de ochtend zal het dit kleine mannetje allemaal een worst wezen. Hij is lekker aan het spelen!

Eenmaal thuis kan ik het niet laten om een foto te maken. Ik ben blij weer bij mijn mannen te zijn! We staan er een beetje gaar op en het selfielicht geeft een behoorlijk botoxeffect, maar toch wilde ik hem laten zien. Ik heb ook verder geen foto’s gemaakt die dag, ik heb dus niets beters te laten zien 😉

Dinsdag

Goedemorgen! Het is een stuk warmer dan het weekend ervoor en daarom trek ik mijn nieuwe sneakers van Woden aan. Ik heb ze gekregen voor de blog en wat zijn ze tof! Binnenkort lees je er meer over.

Ik breng Milan naar school en zie hoe ver hij alweer is met lezen. Het gaat zo bizar snel allemaal!

Ik haal Milan en Floris na 17.00 uur op bij opa en oma en Milan heeft zelf een restaurant gemaakt. Zo leuk!

Woensdag

Ik ben een dag vrij, heerlijk om op die manier de week te breken!

Ik maak met Floris een flinke wandeling in de stad en we kopen deze paastakken met eitjes. Het voorjaar in huis!

Tussen de middag eten we verse croissantjes en drinken we verse jus d’orange, wat kun je je dan toch rijk voelen aan tafel met je kinderen. Daarna racen we snel door naar muscialles.

Ik geef Floris bij de musicalles zijn flesje en daarna gaan we nog even de stad in. Onze favoriete ijssalon is weer open en dit is ons eerste ijsje dit jaar!

Donderdag

Tijd om weer te gaan werken! Ik begin deze ochtend om 8.00 uur.

Als ik deze foto maak zie ik dat het 7.55 uur is. Dat is wel even wennen, maar op de één of andere manier gaat de dag sneller als je eerder begint. Zelfs wanneer ik die dagen dus een uur langer werk dan op maandag en dinsdag.

Het was weer een drukke dag en als de jongens op bed liggen kijken Pat en ik Riverdale op Netflix. Het was er een paar weken niet, maar gelukkig is het er weer en oh, wat is het spannend!

Vrijdag

Vandaag is een bizar drukke dag op kantoor en ik begin ook weer om 8.00 uur. Ik heb veel afspraken (altijd leuk!) en ben aan het vloggen voor mijn werk (altijd spannend!).

Als ik van een afspraak terug rijd naar kantoor geniet ik van het zonnetje en het buiten zijn. Heerlijk! De rest van de werkdag maak ik geen foto’s meer. Echt geen tijd voor gehad. Ik kan je wel vertellen dat we met een aantal collega’s buiten de deur zijn gaan lunchen en ik een patatje heb gegeten. Zo slecht, maar zo lekker en gezellig!

Milan logeert bij opa en oma en mag daar eten. Daarom besluiten Pat en ik om ook een hapje te gaan eten in de stad. Pat en Floris lopen er vanuit huis heen en ik fiets er vanuit mijn werk heen. Ik kies voor een heerlijk broodje carpaccio en Pat voor deze hamburger.

Zaterdag

Je kunt snel alles zien in onze weekendvlog, maar ik heb wel een paar fotootjes gemaakt.

We zijn veel op pad, maar dat zie je in de vlog en ik koop bij het Babypark deze houten letters. Wat de andere twee dingen precies zijn zie je later deze week op de blog. In ieder geval zijn het een onwijs leuke en praktische interieurtip en een DIY.

Zondag

By far de mooiste foto van de week. Dit was om 5.30 uur ‘s morgens dus het licht is waardeloos, maar wat is dit een lieve foto! Hier sluit ik graag de diary mee af, want mooier dan dit wordt het niet 😉 De rest van het weekend zie je dus in de weekendvlog.

Mocht je geen vlog willen missen, abonneer je dan op mijn YouTube kanaal. Ik hoop je zowel hier als op YouTube te mogen verwelkomen.

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  12 maart 2018 / 09:45

  Lieve foto op het eind!!
  En wat is het toch genieten om buiten te zijn met deze stijgende temperaturen hé? Ik kan bijvoorbeeld enorm genieten van de krokussen op de groenstrook van de Joubertstraat.. dat is toch op en top lente!!
  Vind je roze sneakers leuk.. benieuwd naar de post erover!
  En bedankt voor je foto van David’s Gelato, afgelopen twee weken niet in de stad geweest, maar nu je het zegt.. er hing van de winter een briefje dat ze in maart weer open zouden gaan, dus maar gauw langs gaan voor een heerlijk ijsje!! Vorig jaar verwende ik onszelf wel eens met een halve liter actiebak van €5,50.. dan kun je je zo de koning te rijk voelen met je kwaliteitsijsje ‘gewoon op de bank’.. geluk zit hem in de kleine dingetjes!!

  • 13 maart 2018 / 07:23

   Helemaal waar en er waren er mee die naar de Davids’ gingen, want wij kwamen er amper binnen met de kinderwagen, het was alweer enorm druk. En de krokussen heb ik ook gezien. We wonen er vlakbij en als je die ziet weet je dat het lente wordt, heerlijk!

 2. Stephanie
  13 maart 2018 / 12:36

  Leuke diary weer! En wat een lieve grote broer is Milan toch voor Floris, die laatste foto is ook zo schattig.
  Mooi om te zien dat jullie zo genieten van de kleine dingen, daar kunnen veel mensen nog een voorbeeld aan nemen vind ik!