Home + Last minute Vaderdag shopping!

Last minute Vaderdag shopping!

Ik heb het al eerder gezegd, maar ik vind het dus echt heel lastig om iets voor Patrick te kopen voor Vaderdag en ik hoor het ook veel om mij heen. Op de één of andere manier is het voor ons vrouwen een stuk makkelijker blijkbaar. Aan Patrick zelf heb ik overigens ook niet veel, want als ik aan hem vraag wat hij wil, haalt hij zijn schouders op en zegt hij het ook niet te weten.

Lastig dus en ik wil dit keer ook graag eens iets origineels voor hem kopen. Iets wat hij echt niet verwacht, maar wat hij wel zal dragen en waar hij ook echt iets aan heeft. Zo heeft hij iets met horloges en wil hij ook al een tijdje een nieuwe portemonnee. Degene die hij heeft klap je zo open en dat is niet echt veilig. Daarbij gaat die ook slijten en wordt het weleens tijd een nieuwe.

Ik struinde Internet af en kwam terecht bij een webshop met alleen maar accessoires voor
jonge, trendy mannen; Trendhim!

Toen ik erop kwam dacht k eerlijk gezegd dat het een heel dure webshop is, maar niets is minder waar. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt en voor ieders budget vind je er dus toffe accessoires voor mannen. Al weet ik zeker dat mijn neefje van bijna 16 hier ook wel heel gelukkig van wordt!

Nu is Patrick niet per definitie het type wat er bij loopt volgens de allerlaatste trends en hij vindt vooral ook dat het bij hem moet passen. Ik heb voorzichtig al een beetje bij hem gepolst en hij heeft aangegeven wat hij heel erg tof vindt. Wat hij vervolgens krijgt moet hij maar afwachten 😉

Nu was het opeens moeilijk om te kiezen, want er is heel veel leuks! Toch selecteerde ik een
aantal items die ik écht heel erg gaaf vind.

Vaderdag favorieten!

Ik vind de riem in twee kleuren ontzettend leuk en de tas is perfect voor naar het werk. De portemonnee is van echt leer en wordt alleen maar mooier naarmate je hem langer hebt. En de stoere armband vind ik supergaaf bij het helemaal zwarte horloge. De brede armband vind ik ook heel gaaf en is van echt leer, ik vind dat wel stoer staan bij mannen. Het montuur van de brillen vindt ik sowieso al heel tof, maar wat ik leuk vind aan de zonnebril zijn de pootjes.

De pet vind ik leuk als we weer richting de herfst gaan (al voelt het nu ook wel als herfst).

Wil je zelf nog meer zien? Kijk dan vooral even bij Trendhim voor stoere accessoires om cadeau te
geven voor Vaderdag.

Opeens heel veel keus voor Vaderdag…

Tja, en dan heb je opeens heel veel keus voor Vaderdag en moet je weer gaan kiezen, lastig! Alles is leuk (en praktisch!) en kunnen een outfit voor mannen ook weer een heel andere uitstraling geven. Ik ga nog even snel een keuze maken, dan heb ik op het tijd Patricks cadeautje binnen 🙂 Wat geef jij voor Vaderdag? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. 20 oktober 2016 / 16:03

  Hoi Marisca,
  Dank voor je tip en leuke artikel! Mocht je (of andere mama’s) naar andere stijlvolle accessoires op zoek zijn, kan deze site je wellicht ook nog leuke ideeën geven!
  Succes met je blog!

  Met stijlvolle groet,
  David