Home + Koken met de Marley Spoon foodbox + €20 korting!

Koken met de Marley Spoon foodbox + €20 korting!

Ik heb het weleens eerder verteld, koken is niet mijn hobby. Ik kan het wel en vind hapjes maken voor een verjaardag bijvoorbeeld wel weer heel leuk, maar iedere dag in de keuken? Nee, dat is niet aan mij besteed. Toch doe ik het overigens wel, want er moet toch een warme maaltijd op tafel staan ’s avonds. Tel daarbij op dat ik een zoon heb die op het moment nogal kieskeurig is wat betreft eten en het ontbreekt mij gewoon aan inspiratie.

En toen hoorde ik van Marley Spoon en kreeg ik de vraag of ik het wilde uitproberen.

Het concept sprak mij meteen aan: iedere week worden er zeven maaltijden door de chef koks voor je bedacht. Jij kunt kiezen welke je wilt koken en geeft aan voor hoeveel personen. Je kunt smaakprofielen instellen zodat je ook recept suggesties krijgt die bij jullie past. Vervolgens geef je aan wat je wilt koken en wanneer je de box thuisbezorgd wilt hebben. Dit kan op woensdag op vrijdag.

Ik koos voor de woensdag en ik kreeg de dag ervoor te horen hoe laat Marley Spoon ongeveer voor de deur zo staan. Dit klopte precies! Ik kreeg een doos en was aangenaam verrast toen ik hem open maakte. Echt alle ingrediënten zitten erin! Van ketchup tot grove mosterd en honing. Het is allemaal even netjes verpakt!

Dan de ingrediënten zelf. Die zijn allemaal vers en bij het vlees staat er zelfs op waar het vandaan komt. Eerlijke producten dus en dat proef je wel terug vond ik. Ik had gekozen voor de Aziatische geglaceerde kip met baby paksoi en wilde rijst en gegratineerde aardappel gevuld met champignons en fruitige noten-colslaw. Zonder recept red ik dit nooit, maar uiteraard zitten de recepten erbij.

Wat ik echterf heel erg fijn vind is dat ieder gerecht in zes stappen te maken is, deze met foto’s staan beschreven en er staat nog veel meer informatie op. Wat dacht je van het tafelverhaal, het aantal calorieën, een wijntip en eigenschappen die bijvoorbeeld vertellen of een gerecht scherp is of glutenvrij is.

Oja, en mocht je tussendoor hulp nodig hebben omdat je er even niet uitkomt? Dan kun je gewoon bellen met de kook hotline! Hoe handig is dat?!

Ik vind het een uitkomst. Stel dat er vrienden komen eten en je weet niet wat je moet koken en dan heb je ook nog eens weinig tijd voor de boodschappen, dan is Marley Spoon ideaal! Maar ik heb ook een nichtje dat glutenallergie heeft en dan biedt Marley Spoon uitkomst! Dit kan niet mislukken, zelfs niet bij mij!

Kortom, niet meer stressen en geen hoofdbrekers meer over wat je nu gaat koken. Ons is het heel goed bevallen!

Marley Spoon zelf uitproberen? Ik mag jou €20 korting geven met de code MARISCAMARLEY! Deze is geldig t/m 31 mei aanstaande.

Eet smakelijk!

Liefs, Marisca

 

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 9 mei 2015 / 16:09

    Ziet er lekker uit!
    Ik ben het ook aan het proberen..