Home + Kinderkleding | Nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry voor Floris

Kinderkleding | Nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry voor Floris

De kinderbijslag komt er weer aan en hopelijk geldt dat ook voor het voorjaar. Wat zijn we die druilerige dagen toch zat. Voor mijn gevoel zitten we in een hele lange herfst. Maar die mooie dagen zullen vast wel komen en dan wil je toch graag voorbereid zijn wat betreft kinderkleding. Voor veel ouders is de kinderbijslag van april dan ook bedoeld om voorjaarskleding te kopen voor de kinderen. Nog geen korte broeken misschien, maar wel leuke, frisse kleuren. Op mooie dagen trekken ze het aan en kunnen ze er zo mee naar buiten. Voor Floris mocht ik alvast shoppen bij Tumble ‘N Dry en dit zochten we uit!

Met elkaar combineren

Tumble 'N Dry_kinderkleding_nieuwe collectie_voorjaar_2023_mamablogger_

Toen Milan klein was shopten we ook al kleding voor Tumble ‘N Dry. De pasvorm is goed, de maten vallen normaal en de prijs/kwaliteit verhouding stelt nooit teleur. Kleding blijft echt lang mooi. Wat we verder zo fijn vinden is dat de kleding voor jongens zo lekker kleurrijk is. In veel winkels is het al snel blauw en grijs, ook in de zomer. Of juist van die hele felle kleuren, zoals fluor geel. Niet helemaal onze smaak, maar kleur mag zeker wel. Vooral in het voorjaar.

Dit keer kozen we twee setjes kleding uit de nieuwe voorjaarscollectie voor jongens. Heel basic: twee mooie broeken en twee truien. Leuke kleuren, lekker fris en ook met elkaar te combineren. Zo matchen beide truien, met beide broeken. Altijd handig.

Tumble ‘N Dry outfit #1

Hier zie je dat we – in tegenstelling tot de eerste foto hierboven – de rode trui hebben gecombineerd met de groenige broek. Lekker omslaan, laarsjes eronder en je hebt een goede basis outfit die toch even wat anders is dan normaal door de kleuren. Het zit lekker dus er kan veel in gespeeld worden. Ook is het gemakkelijk aan en uit te trekken wanneer ze bijvoorbeeld gym hebben op school. Zo geeft Floris de voorkeur aan schuifknoopjes bij broeken, en die van Tumble ‘N Dry hebben dat. Daardoor zijn dit zijn favoriete broeken.

Tumble ‘N Dry outfit #2

Ik houd van groen bij Floris! Het staat hem zo lekker fris! Hier hebben we de trui gecombineerd met de spijkerbroek. Een goed zittende skinny jeans die niet te strak zit, maar nog wel mooi om de benen. Toen we de foto maakten was het ook weer zo’n regenachtige dag en mocht hij zijn laarzen aan. Zelf die stonden er tof bij!

Van de stof van de groene trui is overigens ook een korte broek. Deze vind je in de webshop. Dat staat samen ook heel leuk. Zeker op warme dagen waarbij het ’s avonds afkoelt.

Verder staat de nieuwe collectie nu online en wat is ‘ie leuk! Mooie basics, leuke prints en vooral lekker met elkaar te combineren. Handig, want dan hoeft die koffer tijdens de vakantie ook niet zo vol ????.

Ben jij al aan het shoppen voor voorjaarskleding voor de kinderen?

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *