Home + Kinderkamer winactie | Win deze lamp en tipi poster van Dreumes enzo!

Kinderkamer winactie | Win deze lamp en tipi poster van Dreumes enzo!

Heel veel (aanstaande) moeders zullen dit herkennen; ik kon urenlang in de babykamer van Milan bezig zijn met alles neerzetten, het ledikantje opmaken en het verder inrichten. Tig keer verzette ik alles totdat het helemaal naar mijn zin was. Ik vond het heerlijk om in dat kamertje te zijn. Ik probeerde mij dan altijd voor te stellen hoe het zou zijn als hij in zijn ledikantje zou liggen en ik hem op de commode aan zou kleden.

Het inrichten van een baby- of kinderkamer heeft iets magisch. Het geeft je een bepaald gevoel van trots en geluk wat heel moeilijk is om te omschrijven. En het geeft ons natuurlijk een reden om helemaal los te gaan op het shoppen van de accessoires 😉

Als ik nu zou moeten kiezen

Als ik nu een thema of kleur zou moeten kiezen voor een babykamer zou ik kiezen voor de kleur mint. Mint met wit is rustig, zacht en fris. Een fijne kamer waar je vervolgens alle kanten mee op kunt. De meubels zouden dan wit zijn en met accessoires kun je het vervolgens verder inrichten.

Ik houd wel van leuke printjes zoals tipi’s, wolkjes en grafische prints. Daarbij vind ik bijzondere accessoires wel heel erg leuk zoals de wolken- en ijsjeslampjes, sneeuwbollen, posters en muurstickers.

Bij ons in de stad is dit nauwelijks te vinden en kan kom je al snel uit bij webshops die deze leuke items wel verkopen. Een van die webshops waar je alles wel zou willen kopen is Dreumes enZo. Hier vind je alles voor de baby- en kinderkamer. Juist de bijzondere dingen!

Winactie

Ben je al enthousiast? Mooi, ik namelijk ook! Ik mag een lamp en deze poster voor de kinderkamer verloten! Op de poster staat een tipi en deze is nieuw in het assortiment. Samen met de lamp is dit een prachtige set die meteen al sfeer geeft aan de kinderkamer en waar je de verdere inrichting van de kinderkamer op aan kunt passen. Een mooie basis en een fantastisch cadeau!

En mocht dit je eerste kennismaking zijn met Dreumes enZo weet ik zeker dat je de webshop daarna nog veel vaker een bezoekje zult brengen 😉

 

Meedoen is heel eenvoudig: laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je deze set zou willen winnen en welke items van Dreumes enZo je nog meer enthousiast maken. De winnaar krijgt persoonlijk bericht dus geef een juist e-mailadres op dat je regelmatig checkt.

De winactie loopt tot en met 22 december 2016.

Doe je mee? Leuk!

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Reacties

 1. karin izaks
  14 december 2016 / 16:07

  Ik vind dreumes enzo een super leuke winkel. Ik ben gek op de speciale spenen en het houten speelgoed, vooral het hamertje tik voor meisjes en het houten theeserviesje… En waarom ik deze set wil winnen? Gewoon omdat het super leuk zou staan in de kinderkamer 🙂

 2. 14 december 2016 / 16:43

  Volgens mij ben ik hier nog iets te relaxt in… Inmiddels 26 weken zwanger en de babykamer hebben we een paar weekjes geleden uitgezocht. Accessoires? Daar was ik tot ik deze post zag helemaal nog niet mee bezig. Maar wat je zegt mintgroen is wel heel mooi, combineert ook gaaf met de lichtgrijze meubels die we hebben gekocht. Ik ga me nog even verlekkeren aan al die leuke dingen op de site van Dreumes enZo. En wie weet, heb ik zelfs geluk met deze actie.

 3. 14 december 2016 / 17:49

  Super leuk! Nu Maik’s kamer af is kan ik me gaan concentreren op de accessoires. Ik doe dus heel graag mee aan deze winactie, want die lamp (en die poster!) passen perfect bij zijn meubels. En het zou het helemaal af maken 🙂

 4. Marian
  15 december 2016 / 11:54

  Ik doe mee voor mijn zusje, de babykamer is nog niet af maar wordt wel gebaseerd op mint groene accessoires. De lamp vindt ze heel erg mooi en ik weet dat ze nog geen lamp hebben. Een mooie verrassing zou dit zijn. Zelf op de site ook veel leuks gezien, mooie kussens en een te gekke lightbox.

 5. Moniek (sprankje)
  15 december 2016 / 20:09

  Ik doe niet mee (want dochterlief is al zes), maar ik wil wel even zeggen dat ik helemaal verliefd werd op de alfabet poster die ik ook in hun shop zag… zo leuk!!!

 6. Rianne Weerd
  15 december 2016 / 22:19

  Zulke leuke spullen hebben jullie!! Ik zou deze graag aan mijn broer/schoonzus willen geven nu ze zwanger.

 7. Myrthe
  18 december 2016 / 23:11

  Ik zou deze set zo graag winnen, omdat de kinderkamer nu nog niet zo heel gezellig is.. er hangen nu nog vooral volwassen decoraties, omdat het eerst de werkkamer was. Denk dat de kamer er gelijk een stuk knusser uitziet met de lamp en poster van Dreumes Enzo. Wat ik ook helemaal leuk vind van Dreumes enzo is de Kapstok Woodland. Zou ook erg leuk passen bij de lamp en poster..

 8. Kelly
  22 december 2016 / 10:48

  Super leuk!! Ik hou echt van hun houten speelgoed! Lekker niet stuk te krijgen, altijd fijn!
  Dit zou super in haar kamertje passen omdat oma al druk bezig is een echte tippi voor haar te maken!
  Fingers crossed!!

 9. 22 december 2016 / 13:41

  Wauwwwww moooie lamp prachtig voor mijn zoontje zijn kamer

 10. Stacey
  14 augustus 2017 / 21:40

  Oh zo super gaaf?
  Ik heb hier zeker een goed plekje voor dat kekke pakket!